Haber: Dilek Ayvalı

MHP Tire İlçe Teşkilatı Tire'deki tarım işçilerini ziyaret ederek onlarla çay içip sohbet etti.

MHP Tire İlçe Teşkilatı yöneticileri bir araya gelerek Tire’nin Dereli, Kireli, Çobanköy mahallelerinde taze soğan işleyen tarım işçileri ile bir araya geldiler.  

Tarım işçileri ile sohbet eden MHP’li yöneticiler, onlara yanlarında getirdikleri termoslardan çay ikram ettiler. Gördükleri sıcak ilgi karşısında mutlu olduklarını ifade eden Tarım işçileri, MHP’li yöneticilere teşekkür etti.

"Her zaman çiftçimizin yanındayız"

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan “Her hafta farklı bir program ile gönüllere girmeye çalışıyoruz. Bu hafta taze soğan işleyen tarım işçilerimiz ile bir araya geldik. Onlar sabahtan akşama kadar suyun içinde çalışıyorlar. Bizler de onların bir parça olsun içlerini ısıtalım ve kendileri ile sohbet edip dertlerini dinleyelim istedik. Kendilerine çay ikram edip çay eşliğinde keyifli bir sohbet yaptık. Tarım, hiç şüphesiz, ona emek veren çiftçiler ve bu uğurda mücadele veren işçiler sayesinde ayakta kalabilir. Bizler de MHP olarak her zaman onların yanındayız. Tüm çiftçilerimizin kazançları bol ve bereketli olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi