Haber: Dilek Ayvalı

Osmanağaoğlu ve MHP’li yetkililer Bayındır’da merkez ve kırsal mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Programa MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Bayındır İlçe Başkanı Şevki Aksu, MHP Bayındır Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kadan, Bayındır'ın 59 mahalle muhtarı katıldı.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu burada yaptığı konuşmada, “ Toplumun nabzını elinde tutan mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev halkla temas halinde olan, bizim insanlarımızın derdine dermen olmaya çalışan siz değerli muhtarlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Biliyoruz ki sizler kim dertlidir, kim sıkıntılıdır, kimin ne sorunu vardır bilen insanlarsınız, sizler seçilerek gelmiş kendilerini seçen insanlarla bir arada yaşayan Türk demokrasisinin çelikçekirdeklerisiniz. Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin ifadesiyle muhtarlıklarımız varsa demokrasimiz diridir. Muhtar demek mahallenin hadimi demektir. Muhtar demek mahalledeki devlet, mahalledeki dirayet, mahalledeki cesaret demektir. Bilmelisiniz ki bizde Liderimizin çizdiği vizyonla muhtarlık sistemine bakıyor. Muhtarlarımızı Türk Milletinin dili, Türk devletinin ise Millete uzanan eli olduğunun farkındayız. Toplumda devletin en temas noktasını oluşturan muhtarlarımız bu alınan süreyi kısıtlı imkânlar çerçevesinde ifa etmeye çalıştığının da farkındayız. Yine Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin beyin bu husustaki sözleri muhtarlarımızın dertlerine hem dert olmamıza zahir emir ve talimat niteliğindedir. Kendisinin deyimiyle muhtarlarımız demokrasinin itibarıdır. Devletin mahalledeki gözüdür, kulağıdır, nefesidir. Elbette sorunlarınızı biliyoruz. Elbette beklentilerinizi haklı buluyoruz. Şunu biliniz ki muhtarlarımızın her meselesi şu an da karşınızda oturan bizlerin de aslı meselesidir. Muhtarlarımızın meselesi bizim de meselemizdir”

Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu muhtarlar ile yaptığı toplantının ardından Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ile de bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi