Ramazan ayında MHP İzmir Teşkilatı tarafından göreve getirilen İlçe Başkanı Ali Topçu’nun yönetim kurulu yeniden yapılandırıldı.
Yeni oluşturulan ilçe yönetim kurulunda, Beydağ ilçesinin sevilen esnafları ve gençleri de yer buldu.
Yeni yönetim kuruluyla ve kendisi hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan MHP Beydağ İlçe Başkanı Ali Topçu, gazetemiz aracılığıyla ilçe halkına kendini anlattı.
Topçu, “Öncelikle sizlerin aracılığıyla güzel ilçem Beydağ’a kendimi tanıtayım. 1977 Beydağ doğumluyum. Evli ve bir çocuk babasıyım. Beni tanıyanların bildiği gibi ağabeyim ve yeğenimle birlikte ekmek fırını işletmekteyim. 1990’lı yıllardan beri siyasete karşı bir ilgim vardı. O yıllarda içimde olan MHP aşkı, Başbuğ Türkeş aşkı bu yıla nasip oldu. Böyle bir yönetimle aşığı olduğum Beydağ’da görev yaptığım için çok mutluyum” dedi.
“YÖNETİMDE HER KESİMDEN ÜYEMİZ VAR”
Yeniden oluşturdukları yönetim kuruluyla, çok çalışıp, 2014’te gerçekleşecek olan yerel seçimlerde ilçede iktidarı yakalayacaklarını iddia eden Başkan Topçu açıklamalarını şöyle tamamladı:
“Yeniden yapılandırdığımız, ilçe yönetiminde özellikle gençlere de yer verdik. Beydağ’ın her kesiminden esnafı, çiftçisi, işçisi her kesimden arkadaşlarımız mevcut. Hepsine beni bu yolda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere, 2014 yılında bir yerel seçim var. Biz bu seçimlerin hazırlıklarına şimdiden başladık. Başka partiler gibi mahalle temsilcileri değil, sokak cadde temsilcileri belirleyeceğiz. Cenabı-ı Allah’ın izniyle de Beydağ’da bugüne kadar alamadığımız belediyenin 2014 yılında sahibi olacağız. Tüm halkımı sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.”
MHP Beydağ Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:  Başkan Ali Topçu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Allattin Topçu, Mehmet Elbirlik, Ali Topal, Nadir Baş, Erdal Badem, Ersin Birlik, Melih Birlik, Vedat Çetin, Cemil Karagöz, Hakan Bilge, Mustafa Şimşek, Mehmet Ovacık, Tuğrul Danacı, Hayrettin Yeşilçayır, Ali Girgin, Fatih Korgalı, Bülent Çiftçi, Halil Akcan, Yılmaz Yüksel, Ünal Pala, Muhittin Yeşilçayır, Muhammet Karcı, Fatih Irmak, Ersin Erbaş, Tufan Turp, Zeki Erbak, Erkan Aslankaya, Orhan Karabulut, Mehmet Böcek, Ertan Aksakal, Emin Semerci, Hasan Temel, Halil Yıldız, Kadir Arı.
Editör: Haber Merkezi