Milliyetçi Hareket Partisi Beydağ İlçe Teşkilatı, ilçede faaliyet gösteren siyasi partiler içerisinde bir farklılık göstererek mesaj servisi kurdu.
“MHP BEYDAĞ” başlığı altında ilçede görev yapan kamu kurum amirlerine, belediye başkanına, mahalle ve köy muhtarlarına ve partili delegelere gönderecek oldukları mesajlarda, MHP Genel Merkezi’nin çalışmaları, İzmir milletvekillerinin Meclis’te sunduğu soru önergeleri ve ilçeye yapmak istedikleri yer alacak.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Beydağ İlçe Başkanı Ali Topçu, mesaj sistemi sayesinde, ilçe halkına partilerini daha iyi tanıtabileceklerini ve seçimlerde oylarını artıracaklarını ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi:
“Kurduğumuz mesaj sistemini biz zaten geldiğimiz günden beri düşünüyorduk. Kısmet bugüneymiş. Mesaj sisteminde Beydağlı daire amirlerimize, partililerimize ve ilçenin muhtarlarına rahatlıkla ulaşılabilecektir. Ayrıca yürürlüğe soktuğumuz mesaj sistemiyle halkımızın acılı ve sevinçli günlerinde kendilerine ulaşılacaktır.”
Başkan Topçu Beydağ halkının Cumhuriyet Bayramı’nı da kutladığını ifade ederek, “29 Ekim Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını kazandığı ve cumhuriyete sahip olduğu gündür. Bu sebepledir ki ülkemizin en önemli günlerinin başında gelir. Bayram dolayısıyla tüm Beydağlı hemşerilerimin bayramını kutluyor, saygı ve sevgiler sunuyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi