HABER: DİLEK AYVALI

103 üyenin oy kullandığı ve sandıkta 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde mevcut başkan Aysun Demir Serenlim 50, CHP Kiraz Kadın Kolları Adayı Yasemin Bayram ise 51 oy alarak başkan seçildi.

Buna göre CHP Kiraz İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu, Fadime Karabulut, Neşe Appak, Kadriye Kavakçı, Necmiye Erkal, Fatma Doğan, Burçin Yıldırım, Hülya Yağcı, Hadice Özbulak, Şengül Hancı, Perihan Duyaran. İl Delegeleri ise Yasemin Bayram, Ayten Afacan ve Kadriye Kavakçı oldu.

Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi

CHP Kiraz Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bayram kongrenin ardından Yerelgüç Gazetesine yaptığı açıklamada, “Seçim süresince ve öncesinde ‘Ben değil biz varız’ diyerek yola çıktık. Kimseyi ayrıştırmadan herkese eşit hizmet vermek ve partimizi iktidara taşımak adına girmiş olduğumuz CHP kadın kolları olarak seçimini kazandık. Partimizde kaybeden yoktur kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. 1 oy bizim için çok önemli bundan sonraki seçimlerde daha çok çalışarak partimizi üst seviyelere taşıyacağız. Seçim süresince ve öncesinde yanımda bulunan desteğini esirgemeyen ailem yönetim kurulu arkadaşlarım ve partimizin kıymetli üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi