Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bingöl'deki depremde telef olan hayvanların karşılanması ile afet bölgesi için yem desteği sağlanması kararı aldıklarını bildirdi. 

Bakan Pakdemirli, çeşitli ziyaret ve temaslar için geldiği İzmir'in Kiraz ilçesinde, oda başkanları ve bazı kurum yetkilileriyle, Hisar Mahallesi'ndeki Şehit Uzman Çavuşa Özgür Küçük Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Kahvaltı öncesi Elçin-Rafet Apak çiftinin nikah şahitliğini de yapan Pakdemirli, çifte mutluluklar dileyip "en az 3 çocuk" sözü aldı.

Pakdemirli, daha sonra Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar'ı makamında ziyaret etti.

Bakan Pakdemirli, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, çiftçiler, muhtarlar, kooperatif yöneticileri ve STK temsilcileriyle ortak akıl toplantısı gerçekleştirdi.

Pakdemirli, "Kiraz için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Son 18 yılda; 270 milyon TL tarımsal destek verdik. 2 baraj yaptık, 5 bin dekar araziyi sulamaya açtık. 550 bin fidan toprakla buluştu." açıklamasında bulundu.

Başkan Özçınar sosyal medyadan, "Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli ilçemiz Suludere Mahallesine büyük bir müjde verdi. Suludere Yeraltı Barajı ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Özçınar, "Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli ilçemiz Suludere Mahallesine büyük bir müjde verdi. Suludere Yeraltı Barajı ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi