Haber: Gülçin Önem

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek İl Olağan Kongresi öncesinde AK Parti Ödemiş ilçe başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Sürekli, 22 Şubat Pazartesi günü saat 12.00'da Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı kongreye Ödemişlileri davet etti.

Kerem Ali Sürekli AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı önünde AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, AK Parti Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aydın ve Partililer tarafından karşılandı.

SÜREKLİ’YE AK GENÇLİKTEN SLOGAN

AK Parti Ödemiş Gençlik Kolları üyeleri İl Başkanı Sürekli’yi, ‘AK Gençlik seninle gurur duyuyor, işte teşkilat işte başkan’ sloganlarıyla karşılarken, il başkanı Sürekli gençlere alkışla karşılık verdi.

İL BAŞKANI TELEFONLA ÜYELERİ ARAYARAK KONGREYE DAVET ETTİ

Daha sonra ilçe binasına giren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli burada AK Partiye üye olan Ödemişlileri telefonla arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı AK Parti İzmir İl Kongresine davet etti.

CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKUYLA KARŞILAYACAĞIZ

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak bugünkü ilçe ziyaretimizin sebebi 7. Olağan İl Kongremiz. Bizler İl başkanlığı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana sık sık ilçelerimizi dolaşıyoruz. İlçelerimizi ziyaret ederek kongre hazırlıklarımızı gözden geçiriyoruz. Hem de ilçe başkanlarımızla birlikte kongre öncesi yol haritamızı oluşturmak için bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Bu akşam da burada bölge ilçe başkanlarımızla ve Belediye başkanlarımızla birlikte değerlendirme toplantısı yapacağız. 7. İl kongremize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılarak bizleri onurlandıracaklar. Geçen sene 22 Şubat’ta Cumhurbaşkanımız İzmir’deydi. Kuzey Ege Otoyolunun açılışını yapmıştı. Cumhurbaşkanımızın bizi onurlandırmasıyla muhteşem bir gün yaşamıştık. Geçen sene açılışı yapılan ve Cumhurbaşkanımızın da katıldığı açılışa yaklaşık 30-35 bin kişi katılmıştı. Bu kongremizde de Cumhurbaşkanımızı pandemi kuralları çerçevesinde coşkuyla karşılayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi