AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları 3.Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Tülay Deliorman tek aday olarak girdiği seçimden yine başkan olarak çıktı.
AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları, ilçe binasında kongreye gitti. Kongreye İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak da katıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde ilk önce divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulu başkanlığını Nil Turan, başkan yardımcılığını Ebru Aslıer, katip üyeliği ise Saliha Bozkurt yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları’ndan Hülya Usluca, faaliyet raporunu okudu.
Yeniden kadın kolları başkanlığına seçilen Tülay Deliorman, “Kuruluşundan beri bu çatının altında AK kadrolarla çalışıyoruz. Hizmetin geldiği yer olan AK Parti çatısı altında vatandaşlarımıza hizmet etmekten onur duyuyorum. Şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve projelerimizde destekçimiz olan İlçe Başkanımız Ali Hadim’e, Teşkilat Başkanımız Kadir Kaçar’a ve tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra yapılan seçimlerde AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu:
Başkan Tülay Deliorman, Hülya Usluca, Güngör Kaçar, Sacide Çakıcı, Sevgi Hadim, Aliye Kızıler, Tuğba Çalışkan, Nilgün Kır, Nuran Yalçın, Güler Cingöz, Ülfet Koçoğlu, Sibel Çamlı, Sibel H.Barankoğlu, Nilüfer Özkent, Hülya Uydu, Kader Ulubayrak, Salise Tırpan, Hülya Uzan, Fazilet Şahan, Güldan Soykan, Asuman Arıkan, Aysun Kaya, Münire Çayırcı, Belgin Menendik, Giray Çınar, Nuray Tonk, Derya Uğurlu, Sevda Ilgaz, Kadriye Duran ve Şükran Kızıler.
İl delegesi olarak ise; Tülay Deliorman, Hülya Usluca, Güngör Kaçar, Sacide Çakıcı, Sevgi Hadim, Aliye Kızıler, Ülfet Koçoğlu, Nuran Yalçın, Nilgün Kır, Hülya Uzan, Aysun Kaya, Giray Çınar, Kadriye Duran, Sevda Ilgaz, Şükran Kızıler, Nuran Tonk, Fazilet Şahan, Asuman Arıkan, Güler Cingöz, Hülya Pekdoğru, Hüsniye Tedik, Nilüfer Özkent, Kader Ulubayrak, İncilay Duran ve Hülya Uydu isimleri oldu.
Editör: Haber Merkezi