İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kentte 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceği 4 günlük programın detayları belli oldu. Teşkilat buluşmaları düzenleyecek olan Akşener’in çok sayıda ilçe gezeceği belirtildi. Akşener’in programında ağırlıklı olarak esnaf ziyaretine yer ayrılması dikkat çekti.

İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Sayın genel başkanımız 30 Ocak Perşembe günü (Yarın) İzmir’de olacak. Aynı gün Tire Belediye başkanlığına gidilecek. Takip eden günlerde ilçe başkanlıkları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirilecek. Bu ziyarette Meral Akşener milletimizin derdini dinleyecek. Menemen Türkelli Fırat Çakıroğlu parkı açılışı, Adliye önünde Fethi Sekin Anıt ziyareti gerçekleştirilecek. Çeşme’deki üçüncü yerel yönetimleri çalıştayına katılacaktır” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Ödemiş Teşkilat Başkanı Recep Yılmaz, “ Genel Başkanımız Cesur Yürek Meral Akşener hanımefendiyi 31 Ocak Cuma günü saat: 17. 15 de Ödemiş Saraçoğlu Caddesinde bulunan Öğretmenevi önünde karşılayacağız. Genel başkanımız daha sonra Saraçoğlu Caddesinde bulunan esnaflarımızı tek tek ziyaret edecek. Akabinde esnaf ziyaretlerini tamamlayan genel başkanımızı yine hastane Caddesinden uğurlayacağız” dedi.

AKŞENER’İN 4 GÜNLÜK PROGRAMI

Perşembe: Saat 16:00 Tire Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Ardından ilçede esnaf ziyareti düzenlenecek. Akşener sonrasında İzmir İl Başkanlığına gelecek. Akşam da teşkilat yemeği gerçekleşecek.

Cuma: Akşener’in programı saat 10:00’da başlayacak: İlk olarak Balçova’da ilçe başkanlığı ve esnaf ziyaretleri yapılacak. Akşener’in ikinci adresi Buca olacak. Teşkilatla buluşan Akşener sonrasında Menderes Caddesi’nde esnafla bir araya gelecek. Ardından Konak’ın yolunu tutacak olan Akşener Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki esnafla buluşacak. Karabağlar ilçe başkanlığına da gidecek olan Akşener İnönü Caddesi’ndeki esnaf ziyaretine katılacak. Akşener sonrasında ise Torbalı ile Ödemiş’te esnaf buluşmaları gerçekleşecek.

Cumartesi: Aliağa ilçe başkanlığı ziyaretiyle 3’üncü gün programı start alacak. İstiklal Caddesi’nde esnafla buluşacak olan Akşener daha sonra Menemen’deki Türkelli Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı açılışını yapacak. Sonrasında ise Menemen’deki Sevgi Yolu üzerindeki esnaflarla bir araya gelecek olan Akşener Çiğli’de serbest bir program gerçekleştirecek. Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Gaziemir’de esnaf ziyaretleri yapılacak.

Pazar: 11:30’da Bayraklı Adliye Önü Şehit Fethi Sekin Anıtı ziyaret edilecek. Daha sonra Çeşme ilçe başkanlığı ziyareti yapılacak. Akşener ayrıca İnkılap Caddesi esnaf ziyareti ve tohum takas şenliği etkinliğine katılacak. Akşener’in İzmir’deki son programı ise Çeşme’de düzenlenecek Yerel Yönetimler Çalıştayı kapanış törenine katılmak olacak.

Editör: Haber Merkezi