Haber: Dilek Ayvalı

Tire'de ilk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Ünalmış ile bir araya gelen Kerem Ali Sürekli, çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Başkan sürekli daha sonra Gümüşpala Caddesi’nde bulunan esnafların talep ve önerilerini dinledi. Kerem Ali Sürekli, üye çalışmaları kapsamında en fazla üye kaydı gerçekleştiren Kurtuluş Mahallesi Mahalle Başkanı Mustafa Bayramoğlu’nu iş yerinde ziyaret etti. Ziyaretler esnasında AK Parti’ye üye olmak  isteyen iki vatandaşın üye kayıtlarını da gerçekleştiren Sürekli, program esnasında mola verdikleri pastanede teşkilat mensuplarına kendi hazırladığı dondurmaları ikram etti. İl Başkanı Sürekli daha sonra 1 Kasım 2015'te yapılacan 26.Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Parti tarafından 2.Bölge İzmir Milletvekili adayı gösterilen Emin Sefa Kayacan'ı da ziyaret etti.

Vefa ziyaretlerimizi gerçekleştirdik

Tire İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen’i makamında ziyaret eden Kerem Ali Sürekli teşkilat mensuplarıyla sık sık bir araya geldiklerini ifade ederek, “Gönül Seferberliği 2. ilçe turu programları kapsamında bugün Tire’deyiz. Vefa ziyaretlerimizi gerçekleştirdik, İlçe ve Mahalle Başkanlarımız, kıymetli teşkilat mensuplarımız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi