AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Meclis’in tatilde olması ve içinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle ilçe ziyaretlerinde bulunuyor. Haftasonu bu ziyaretlerden birini daha gerçekleştiren genç milletvekili Hamza Dağ önce Kiraz ilçesinde ilçe teşkilatıyla buluştu, sonrasında Beydağ’da iftar yemeğine katıldı.
30 yaşındaki Hamza Dağ Kiraz ziyaretinde ilçe teşkilatının ve halkın Ramazan ayını kutladı. Dağ daha sonra parti binasında Kiraz’ın sorunlarını dinledi ve brifing verdi. Kiraz İlçe Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, Hamza Dağ’a ilçenin uzun yıllardır çözülemeyen sorunlarıyla ilgili bir dosya sunarken, “İlçemiz 50 yıldır alamadığı hizmetleri alacak” dedi.
Hamza Dağ da Kiraz’ın sorunları çok yakından bildiğini ve bakanlarla işbirliği içerisinde olduklarını söyleyerek, bir an önce çözüm getireceklerini bildirdi. Kiraz’da İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ve yönetim kuruluyla hatıra fotoğrafı çekilen Hamza Dağ daha sonra Beydağ ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere ilçeden ayrıldı.
Editör: Haber Merkezi