CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Kiraz İlçe Örgütünü ziyaret etti. İlçe lokalinde İlçe Başkanı Pilot Zeybek, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan ve sorunları dinleyen Birgül Ayman Güler, “AKP İktidarı bu terörü çözemez” diyerek “Çözüm adresi CHP’dir” ifadesinde bulundu.
Ardından seçim sonrası gelişmeler ve güncel olaylara değinen Güler, “Partiye emek veren, büyük bir özveri ile her kademesinde çalışan arkadaşlarımızın görüş ve önerileri çok önemlidir. Ziyaretinin amacının da bu niyetle olduğunu, örgütlerimizi ve arkadaşlarımızı yerinde görmek, onların sıkıntılarını, gereksinimlerini doğrudan tespit etmek ve bunları karşılamak için ortak akılla çözümler geliştirmek. Partiyi birlik içinde güçlü ve diri tutmalıyız. Ziyaretlerimiz bundan sonra da düzenli olarak gerçekleşecek. Yine birlikte olacağız, birlik olacağız ve partimizin önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini başarıya taşıyacağız” dedi.
CHP İlçe başkanı Pilot Zeybek ve yönetim kurulu ile çarşı esnaflarını gezen milletvekili Birgül Ayman Güler esnafların da sorunlarını dinledi.
Editör: Haber Merkezi