HABER:DİLEK AYVALI

Petin açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Kayyum başkanı olarak atanan Şenol Sardoğan, "5 kişi kayyum olarak atandık. Ancak seçim olmayacak. 30 gün dolunca İl yönetimi bizi 15 kişilik yönetim kurulu olarak atayacak. Kimse ümitlenmesin" diye söylemlerde bulunuyormuşsun. CHP tüzüğüne göre, kayyum başkanı olarak 30 gün içinde seçime götürmen gerekiyor. Seçimden alavere dalavere ile kaçamazsın. Genel merkezin ve İl başkanlığının böyle bir açıklaması yokken, tüzüğü nasıl yok sayarsın? İl başkanlığını da töhmet altında bırakmaya hakkın var mı?”

İLÇE BAŞKANI ADAYI OLACAKSAN,BELEDİYE İHALELERİNE GİRMEYECEĞİNE DAİR NOTERDEN KÂĞIT İMZALA

“Belediye eski başkanı Tayfur Çiçek zamanında İlçe başkanlığı yaparken hakkında çok dedikodu çıktı. Müfettiş raporları dolaştı sağda solda. Seni o zaman uyarmıştım. Ya ihalelere girme, ya da ilçe başkanlığını bırak diye. Şimdi yine uyarıyorum. Noterden ihalelere girmeyeceğine dair noterden taahhütname kâğıdı imzala.”

MAL VARLIĞINI AÇIKLAMADAN İLÇE BAŞKANI ADAYI OLMA

Tayfur Çiçek ile 15 yıl Dershane zamanından beri Final limited şirketi ortağıydınız. Tayfur Çiçek'in hisselerini belediye başkanı adayı olacak diye bize alıver dediniz. Aldık. Sonradan öğrendik 180 bin lira batıktaymış şirket. Borç içinde iflas etmiş durumdaydınız. 150 bin TL Ziraat Bankasından kredi çekip kapatıverdim.

BELEDİYEYE KİRA ÖDEMEMİŞSİNİZ

Eski başkan Sıtkı İçelli size tahliye davası açmış. Mahkeme boşaltma kararı çıkarmış. Demokrat partiden seçilen Tayfur Çiçek bize boşaltın diye zabıtalarını yolladı. Kira ödememişsiniz diye.

TAYFUR ÇİÇEK'İN KİRA BORCUNU, TAYFUR ÇİÇEK'E BEN ÖDEDİM

Kuruşuna kadar hepsini ödedim. Öğretmenlerin SSK paralarını da ödememişsiniz. Dershane zamanından kalan, 48 bin TL ben ödedim. Sizin borçlarınızı temizledikten sonra da şirket yönetim kurulu başkanlığından istifa edip 5 kuruş almadan şirketi size devrettim.

KAYYUM BAŞKANI ATANIR ATANMAZ, İZSU’ya OĞLUNU MÜDÜR YAPTIRDIN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Temmuz'da Afyonkarahisar'da, CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayı'nda "Yönetici atamalarında liyakat esasına mutlaka uyunuz. Partizanca uygulamalardan kesinlikle kaçınınız. Efendim filan milletvekili telefon etti. Falanın akrabası. Hiç dinlemeyeceksin. Hiç kimse siyaseti kişisel menfaat için yapmayacak. Ben dava adamı istiyorum” demedi mi?

Genel Başkan Yardımcısı Sayın Oğuz Kaan Salıcı, ‘’Millet ittifakı iktidarında siyasi ahlak yasasını çıkaracağız. Siyaset yoluyla zenginleşmeyi mutlaka önleyeceğiz. Zenginleşenlerden de hesap soracağız" demedi mi?

Kayyum başı, çık seçim tarihini açıkla. İl yönetimini yanlış yönlendirme. Görevini doğru yapamayacaksan istifanı ver. CHP’ye zarar verme.”

Editör: Haber Merkezi