HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş, “Biz bugün burada Demokrat Parti Ödemiş ilçe başkanlığı olarak belediye başkan adaylarımızı tanıtacağız. Adaylarımızın açıklanması için herkes bizi bekliyordu. Bugün belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Beydağ Belediye Başkan adayımız Süleyman Erekoğlu, Ödemiş Belediye Başkan adayımız Halis Danagüden, Kiraz Demokrat Parti Belediye Başkan adayımız ise Metin Yaşar olmuştur. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

“Demokrat Parti’yi Ödemiş’te yeniden canlandırmak için aday oldum”

Ödemiş Belediye Başkan adayı Halis Danagüden, “6 yıldır Ödemiş’te esnaflık yapıyorum. Amacım Ödemiş’e hizmet etmek. Başta Demokrat Parti genel Başkanımız Gültekin Uysal, İl Başkanımıza ve Ödemiş İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni aday gösterdikleri için belediye başkan adaylığı için ilçe başkanım Mutahhar Ateş’in bana katkıları çok oldu. Genç bir aday olmamdan dolayı belki bu yolda benim acemi olacağımı düşünenler olacaktır. Bana sorsalar Belediye’de yeni bir yüz mü diye ben yeni bir yüz olsun derdim. Benim gibi böyle düşünen ailem ve arkadaşlarım olduğunu bildiğim için Ödemiş için elimden geldiği kadar gayret etmeye çalışarak, Demokrat Partiyi Ödemiş’te yeniden canlandırmak için aday oldum. İl ve ilçe başkanlarım adaylığımı onayladılar. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Kiraz Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Metin Yaşar, “Demokrat Parti olarak, Kirazımıza talibiz. Kiraz için yapacak olduğumuz birçok projelerimiz var. Bunları daha sonra açıklayacağız. Yaklaşık 10 yıldır Demokrat Partinin içinde yer alıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi