HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Yapılan ilçe kongresine Deva Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, İl Seçim İşleri Başkanı Onur İnci, İl Mali İşler Başkanı Serkan Yaşar, İl dış İşleri başkanı Esat Olgun Buharalıoğlu, İl Yönetim kurulu üyesi ve Kiraz Koordinatörü Onur Kahraman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Evren Aydın, İl Gençlik Politikaları Başkanı Ahmet Güngör ve partililer katıldı.

Mevcut ilçe başkanı Hakkı Sab’ın tek aday olarak katıldığı kongrede Kongre divan heyetinin seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Deva İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen Konuşma yaptı. Ösen yaptığı konuşmada, “Demokrasinin ve Atılımın yılmaz savunucularından, İzmir'in dört bir yanında parlayan meşalelerden birisi olan DEVA Partisi Kiraz ilçe teşkilatı, bugün ilçesi için milat olacak bir güne öncülük ediyor. Kiraz ilçe teşkilatı, ilçesinin ve ilinin sorunlarını günü gününe takip eden bir çalışkanlıkla, kendi sınırlarını zorlayacak çabalarıyla, insanüstü fedakârlıklarıyla, Kirazlı hemşerilerimizi büyütecek, güçlendirecek ve onların hakkını her alanda savunacaktır. Kiraz, DEVA Partisiyle İzmir'in güneydoğusundaki kalbi olacak, tarımıyla çevre illerin gözde noktalarından biri haline gelecektir. Kiraz, DEVA Partisi'ne destek vererek hak ettiği olgunlaşmış demokratik bir anlayışa ortak olarak, kısır tartışmalarla vakit kaybetmeyerek, yalnızca insanının sorunlarını öncelik olarak gören bir yönetimi kuracaktır. Kiraz'ın Devası, Kiraz'ın onurlu, toprağını ve insanını seven, vicdanlı yüreklerinden çıkacaktır.

Kirazlı hemşerilerimiz istedikleri hızlı, adil ve güven veren çözümleri DEVA Partisi ile bulacaktır. DEVA Partisi Kiraz İlçe Başkanlığının, Hakkı Sab ve ilçe teşkilatımızdan aldığı güçle İzmir'e umut aşılamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.  Bu vesileyle 1. Olağan Kiraz kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

Delegelerin oylarının tamamını alan ve tek aday olan Hakkı Sab başkan seçildi.

Kiraz’da Hakkı Sab’ın ilçe başkanı seçildiği Deva Partisi yönetimi ise şu isimlerden oluştu. Başkan / Hakkı Sab, Hatice Coşkun, Mustafa Cerit, Dilek Koç, Birol Kızıl, Hakkı Zülam, Erşan Günay, Fadime Tırpan, Gürol Topçu, Oktay Arslanboğa, İsa İnce

Editör: Haber Merkezi