HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Kahvaltılı toplantıya Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, MHP adına eski Belediye meclis üyesi ve Milletvekili aday adayı Ceyhun Kınlı, AK Partililer ve MHP’liler katılırken, AK Parti Belediye Başkan aday adaylarından Kıymet Yıldırım, Müjde Çelik’te Bezmez’e destek olmak amacıyla salonda yerlerini aldılar.

İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı olarak, ortak noktada buluştuğumuz yerel seçimlerin arkasında dimdik ayakta dururken, Belediye Başkan adayımız Münir Bezmez bayrağı yere düşürmeden 1 Nisan günü yoluna devam edecektir” dedi.

MHP adına Belediye meclis üyesi Ceyhun Kınlı, “31 Mart akşamı Belediye Başkanımız olarak Münir Bezmez Abimizi göreceğiz. Biz MHP olarak tüm gücümüzle Münir başkanımızın etrafında kenetlendik. Sıkı bir şekilde çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “AK Parti ailesi Cumhur İttifakı ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. 1 Nisan sabahı kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni Belediye Başkan Adayımız Münir Bezmez’in arkasında tek vücut olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 31 Mart gecesi hep birlikte zeybek oynayacağız. Gün hanımlarımızın eşlerine “çocuklara sen bak” deme günü. Cumhur ittifakı ile kırgınlığa dargınlığa lüksümüz yoktur. Herkesin getireceği bir oyu, onun kendi bir oyu etrafında getireceği iki ve üçüncü oya ihtiyacımız vardır onun için çalışalım” dedi.

Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez, “Cumhur İttifakının belediye başkan adayı olduk. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim o kadar kolay değil. Muhalif arkadaşlarım bizi ilgilendirmiyor. Adaylarını belirleyip değiştirdiler. Kimseyle kavga etmeden karşı taraf ne derse desin yolumuza bakacağız. Kırgınlıklar dargınlıklar yaşanabilir bunları 31 Mart’a kadar bir kenara bırakacağız. Seçim beyanımız hazırlandı şuan İzmir İl teşkilatında önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı ile Ödemişlilerle paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi