Haber:Fatih Şaşmaz

1 Şubat itibari ile Cumhur İttifakı adayı Selman İçelli için sahaya inme kararı alan MHP İlçe Teşkilatı da adayını bir an olsun yanlız bırakmıyor.

Cumhur İttifakı olarak dün tam kadro sahaya inen Ak Parti ve MHP teşkilatlarına Tire Ülkü Ocakları da destek veriyor. Dün Çiniyeri ve Peşrefli köylerine giden Cumhur İttifakı ekipleri burada köy halkı ile sohbet edip onların sorunlarını dinlediler. Gittikleri yerlerde ilgi ile karşılandıklarını söyleyen MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak "Allah'ın İzni ile Cumhur İttifakı adayımız Selman İçelli'yi sonuna kadar destekleyeceğiz. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz. Biz halkımza hizmet için bu yola çıktık. İnşallah 31 Martta zafer Cumhur İttifakının olacaktır. Buradan tüm halkımıza selamlarımızı iletiyorum. Gelin Cumhur İttifakında buluşalım gücümüze güç katalım ve Tire hak ettiği hizmeti alsın."

SIKILMADIK EL ÇALINMADIK KAPI KALMAYACAK

Seçim çalışmalarına MHP kadroları ile birlikte haraket ederek hazırlandıklarını söyleyen Cumhur İttifakı Adayı Selman İçelli "Biz bu yola Cumhur İttifakı olarak MHP ile birlikte çıktık. Seçim çalışmalarımızı da tam kadro sahaya yansıtıyoruz. Biz bir ekibiz.Bu yola beraber çıktık. Şimdi hedefimiz sıkılmadık el çalınmadık kapı kalmayıncaya kadar tüm seçmenlerimize ulaşarak Tire’de yapacağımız projelerimizi anlatmak olacak. İlçemiz tercihini Cumhur İttifakından yana kullanırsa Bizler de Tire için elimizden geleni yapacağız. Kısa sürede yapacağımız yatırım hamleleri ile Tire bölgenin lideri konumuna gelecek. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızla olanngörüşmelerimizde olumlu tepkiler alıyoruz. Tire hizmeti özlemiş.İnşallah göreve başladığımız zaman hiç vakit kaybetmeden hemen projelerimizi uygulamaya koyacağız. Daha kaliteli bir hizmet için gelin bu seçim Cumhur İttifakında buluşalım. İlçemizi daha yaşanabilir bir kent haline dönüştürelim” dedi.

Editör: Haber Merkezi