HABER: DİLEK AYVALI

AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli'nin eşi Gülin İçelli'nin düzenlediği kahvaltı programında Cumhur İttifakının kadınları yerel seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiler.

Öğretmenevinde düzenlenen programa AK Parti Tire Belediye Başkanı Selman İçelli, AK Parti Tire İlçe Başkan Vekili Ceyhan Boyacıoğlu, MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, AK Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, MHP Tire Kadın Kolları Başkanı Sevil Sıkıckoğlu, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Sizlere Güvenimiz ve İnancımız Tamdır  

Programda konuşan AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, “Katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Biz hep birlikte olduğumuz sürece güçlü bir şekilde her zaman iktidarda olacağız. Buluşmalarımız daim olsun. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Sizlere güvenimiz ve inancımız tamdır” dedi.

Kadınlarımız Tecrübeleri İle Sahada Olacaklar  

MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak da yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakının gücünün bu buluşmalarla daha da perçinlendiğini ifade ederek, “Partimizin kadın kolları her seçim çalışmasında kapı kapı gezerek başarılarla dolu çalışmalar yaptılar. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde asenlarımız, AK Parti Kadın Kolları ile bir arada, daha güçlü bir şekilde tecrübeleri ile yine sahada olacaklar. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda AK Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, kahvaltı programını düzenleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Selman İçelli’nin eşi Gülin İçelli’ye, MHP Tire Kadın Kolalrı Başkanı Sevil Sıkıcıkoğlu’na, Tire Öğretmenevi Personeli adına Gıda Mühendisi Esra Batmazlar’a çiçek takdim ederek, verdikleri destek için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi