HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

CHP Ödemiş belediye başkan aday adaylığı için yarışan beş adaydan hangisinin belediye başkan adayı olacağı merakla beklenirken, kadın kolları üyeleri yerel seçimler öncesinde bir araya gelerek seçim startını verdiler.

CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı ve Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Sezer Türkmenoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen kahvaltıya CHP Ödemiş Belediye başkan aday adayları Mehmet Eriş, Bekir Keskin, Cumhur Şener, İlçe başkanı Mehmet Kiremitçi, eski ilçe başkanı Nazan Dönmez ve çok sayıda kadın kolları üyesi katıldı.

CHP Ödemiş İlçe Kadın Kolları Başkanı Sezer Türkmenoğlu, yaptığı konuşmada yerel seçimlerin CHP’nin zaferiyle taçlanacağını ifade etti. Türkmenoğlu “Sizlerin destekleriyle CHP’nin bayrağını Ödemiş Belediyesine dikeceğiz. Önümüzde belediye seçimleri var 5 tane birbirinden değerli belediye başkanı aday adayımız var. Sayın Bekir keskin, Sayın Mehmet eriş, Sayın Cumhur Şener, sayın Remzi Boyacıoğlu, Sayın Mustafa aydın birbirinden üstün değerli arkadaşlarımız. Ancak, genel merkez hangisini aday gösterirse onun peşinden güven ve istekle çalışacağız. Sahada çalışan arkadaşlarıma başta kadın kollarıma ilçe başkanı ve yönetim kuruluna Atatürk sevdaları grubuna çoluğunu çocuğunu evde bırakıp devamlı çalışmalara katılan arkadaşlarımız aramızda. Çok çok teşekkür ediyorum onların gayretleri onların çalışmaları ile bugünlere geldik. İnşallah güzel şeyler olacak adayımız belli olsun hepimiz alanda olacağız. Bizleri onurlandırdınız sağ olun var oğlun. Sizleri her zaman bekliyoruz 23 Ocakta kültür parkta yemeğimiz var hepinizi bekliyoruz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, “Bu kahvaltıyı organize eden kadın kolları başkanı ve kadın kolu üyelerimiz yönetimdeki kadın arkadaşlarımız hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Burada hep birlikte, başkan adaylarımızda birlikte olmakta mutluluk duyuyorum. Bu kahvaltı sizlerin el emeğiyle yapılan bir kahvaltı. Bu kahvaltıyla birlikte artık seçim startını vermiş oluyoruz. Ayın 4’ünde açıklanması gereken bir adaylık süreci vardı ancak olmadı. 16 Ocaktan sonra açıklanacak, biz sinerjimizi kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Alanda hep sizler varsınız. Kapı girip kapı çıkıyorsunuz. Sizlerin emekleriyle yerel seçimlerde hangi adayla yola çıkarsak çıkalım, bir aday etrafında birleşerek Ödemiş Belediyesinde CHP bayrağını dallandıracağız. Ay sonuna kadar bu işin sarkacağını düşünüyoruz. Geç ama, büyük bir hızla bu açığı kapatacağız. 1 Kasımdan itibaren adaylarımız açıklanmış olsaydı, daha çabuk yol alırdık. Bu konuda çok fazla eleştiri yapamıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi