Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Rahmi Aşkın Türeli ve Mustafa Moroğlu 12 Haziran seçimlerinden sonra ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor. Gittikleri ilçelerde örgüt ziyaretleri yapıp, daha sonra esnafları gezen Türeli ve Moroğlu Ödemiş’te de önce örgütle buluştu sonra çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
CHP Ödemiş dün İzmir Milletvekilleri Rahmi Aşkın Türeli ve Mustafa Moroğlu’nu ağırladı. Türeli ve Moroğlu Ödemiş İlçe Örgütü’nde Başkan Emin Öztürk ve partililerle buluştuktan sonra esnafları gezdi ve içinde CHP İzmir milletvekillerinin telefon numaralarının bulunduğu broşürlerden dağıttı. Türeli ve Moroğlu daha sonra ilçedeki yerel gazetelere giderek çeşitli temaslarda bulundu.
TÜRELİ, “BIKMADAN, USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ”
Ödemiş İlçe Örgütü’nde ilk olarak bir konuşma yapan Rahmi Aşkın Türeli seçimin bittiğini, sonuçların ortada olduğunu söyledi. Türkiye ölçeğinde CHP oylarının arttığını ancak beklentilerinin daha yüksek olduğunu dile getiren Türeli, “Bize düşen bıkmadan, usanmadan çalışmaktır. Yerel seçimlerde 2-3 ay önceden çalışmaya başlayarak seçim alamayız. Daha kapsamlı çalışmalar yapacağız, şimdiden çalışmaya başladık, herkes üzerine düşen görevi yapacak. Başarı hepimizin başarısı” dedi.
2007’ye göre Türkiye genelinde olduğu gibi Ödemiş’te de oylarının artırdıklarını ifade eden CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, “Bizim oylarımız arttı ancak AKP’nin oyları da arttı. Politikamızı gözden geçirmemiz lazım, bu seçimlerin diğer seçimlerden en önemli farklı bu kez söyleyecek daha sözümü vardı. Türk insanının dertlerine çözüm getirecek önerilerimiz vardı ancak bunları yalnız seçim zamanı değil geniş kapsamlı zamanda anlatmak lazım. İktidar olmak istiyorsak CHP olarak kenetlenmeliyiz. Önümüzdeki seçimlerde iktidar olacağız. Ben de bıkmadan, usanmadan çalışacağım, bölgemin sorunlarını Meclis’e taşıyarak, çözüm bulacağım” diye konuştu.
MOROĞLU, “PROJELERİMİZİ MECLİS’E TAŞIYACAĞIZ”
Rahmi Aşkın Türeli’den sonra kısa bir teşekkür konuşması yapan Mustafa Moroğlu ise ilçelere teşekkür ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, “Seçimlerde vaat ettiğimiz politikaların iktidar tarafından gerçekleşmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mazotun 1.5 TL olması, aile sigortasının yürürlüğe girmesi gibi projelerimizin gerçekleşmesi için önergeler vereceğiz. Kabul edip, etmemek onlara kalmış” ifadelerini kullandı.
İlçe örgütünde Başkan Emin Öztürk ve partililerle birlikte görüş alışverişinde bulunan Türeli ve Moroğlu daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ödemiş ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren Türeli ve Moroğlu’na esnaf büyük ilgi gösterdi ve sıkıntılarını dile getirdi. 12 Haziran seçimlerinde CHP’den milletvekili aday adayı olan veteriner hekim Mustafa Aydın’ın da katıldığı ziyaretler sırasında tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar da büyük sıkıntıları olduğunu dile getirdiler. Bölge üreticisinin yaşadığı sorunların çözülmesini temenni eden vatandaşlara Rahmi Aşkın Türeli ve Mustafa Aydın’dan sorunların takipçisi olma sözü verildi.
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli ve Mustafa Moroğlu daha sonra partililer ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler. Türeli ve Moroğlu imtiyaz sahibi Hatice Acar Çavdar ve Haber Müdürü Yiğit Sümer ile gündeme dair bir süre sohbet ettikten sonra esnaf ve belde ziyaretlerine devam ettiler.
Editör: Haber Merkezi