Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Örgütü’nde mart ayında yapılacak ilçe kongresi öncesi delege seçimi heyecanı son sürat devam ediyor. Mevcut Başkan Emin Öztürk’ün aday olmadığı, ilçe eski başkanlarından Mehmet Birlik ile Hüseyin Kurt ve Mehmet Eriş’in birleşim listesinin yarıştığı delege seçimlerinde merkezdeki 16 mahallenin 14’ünde seçimler tamamlandı.
21 Ocak’ta Akıncılar Mahallesi’nde başlayan delege seçimleri daha sonra Umurbey, Bengisu, Anafartalar, Mimar Sinan, Meşrutiyet, Üç Eylül, Türkmen, Kuvvetli ve Emmioğlu mahalleleriyle devam etti.
Bu 10 mahallede seçimlerin tamamlanmasının ardından cuma ve cumartesi günü Cumhuriyet, Hürriyet, İnönü ve Süleyman Demirel mahallelerinde seçimler yapıldı. CHP’li üyelerin bu dört mahalledeki tercihi Hüseyin Kurt ve Mehmet Eriş’in oluşturduğu güçbirliği listesinden yana oldu.
Ödemiş’te merkez mahallelerde seçimler 5 Şubat’ta Zafer ve Atatürk mahallelerinde yapılacak seçimlerle tamamlanacak. 19 Şubat’a kadar köy ve beldelerde sandık başına gidecek partililer, mart ayında ilçe başkanlarını seçecek delegeleri belirlemeye devam edecek.
Editör: Haber Merkezi