İlçe Başkanı Hamdi Halis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşüp bilgi alışverişinde bulundular.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi. İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz ve Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı’ya çok teşekkür etti. Bu dayanışmanın sürmesini ve başarıların devam etmesini dile getirdi kadınlarımızla yapılan her çalışmanın başarıya ulaşacağını belirtti.

CHP İlçe binasına geçen İl Kadın Kolları yöneticileri ve İl Başkan Yardımcıları   ilçe Başkanı Hamdi Halis ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı.

İlçe Başkanı Hamdi Halis ‘’ CHP İzmir İl Başkan Yardımcımız Sn. Cüneyt Oğuz ve il kadın kolları başkanımız sn. Nurşen balcı ve Yönetim Kurulu CHP Ödemiş ilçe örgütümüzü ziyaret ederek bizi onurlandırmıştır. Kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ederiz”

 İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, “Ödemiş’te çok başarılı bir seçim süreci yaşadık. Bu başarıyı oluşturan ve kampanyanın mimarlarından olan kadın kollarını, il kadın kollarımızı bir araya getirerek oradaki koordinasyon yarını güçlendirmeyi hedefledik. Bu başarıdan kadın kollarımız gibi gençlik kollarımız ve kademe yönetimiz de büyük katkıları olmuştur. Bu sinerjinin yaratılması güçleri koordine eden İlçe Başkanı Hamdi Halis ve yönetimi bediye başkanlığı koltuğuna tekrar oturan Mehmet Eriş il kadın kolları bizleri bir araya getirmiştir. İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Seçer, başkanlığında yeni seçimlerde başarı ile çıkmamızı ispat ettik. Bu başarıları gelecekte yapılacak olan erken seçimlerde pekiştireceğiz ‘’ dedi.

  İl Kolları Başkanı Nurşen Balcı ‘’Başarılı bir seçim süreci yaşadık ödemiş bizim için önemliydi. Geniş bir havzada kadınlarımız, gençlerimiz ve ana kademe çok güzel bir çalışmayla başarıya ulaştık. Bu başarılı yöntemleri kutlamak için İl Başkanlığımızın ve İl Başkan Yardımcımız Cüneyt Oğuz önderliğinde bugün Ödemişe geldik. Şimdi nefes kesmeden dayanışma içinde yeni seçimlere hazırız. Gelecek açısından daha başarılı ve güçlü bir ödemiş örgütü yaratacaktır ve yapılacak hazırlıklar bir erken seçimde başarımızı katlayarak artıracağız. Bu buluşmanın örgüt heyecanı sinerjisini korumak ve artırmak açısından çok önemli olduğunu inanıyorum.’’ dedi.

CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Emine Seçer İzmir İl Kadın Kolları  Yönetim Kurullu Üyelerine Ödemiş’e özgü el sanatlarından oluşan objeleri hediye ederek teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi