Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş ilçe başkan adayı Mehmet Birlik, belde ziyaretleri kapsamında Kaymakçılı delegelerle buluştu. En fazla delegenin olduğu belde olan Kaymakçı’da 18 delege bulunuyor.
Kaymakçı’da partililerle ve delegelerle biraraya gelen Mehmet Birlik, yönetim kurulunda yer alması beklenen arkadaşlarıyla birlikte görüş alışverişinde bulundu. Birlik ve yönetim kurulu, Kaymakçılıların beklentilerini dinledi, göreve gelmeleri halinde yapacakları projeleri aktardı. Mehmet Birlik, 2014 mahalli idareler seçiminde Ödemiş’in tüm beldelerine CHP bayrağı dikeceklerini söyledi.
Birlik, “Gittiğimiz her yerde söylüyorum. Hiç kimseyle bir küslüğüm, dargınlığım yok. Herkese kucak açacağız. Ödemiş’in 9 beldesini de CHP’li belediyelerin kazanması için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğiz. Parti binamızda yapacağımız tadilatla, modern bir görünüm kazanmasını sağlayacağız. Partimize kazandıracağımız yeni bir araçla, köy ve belde ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Kaymakçı’ya geldiğimizde, Kaymakçılılar o gün CHP’nin orada olduğunu bilecek. Partimize kütüphane kurup, gençlerimizin aydınlanmasına yardımcı olacağız. Körpe gençlerimizin bazı kesimlerce beyninin yıkanmasına engel olup, yurt açılmasına önayak olacağız. Gençlerimizi bu zihniyetin elinden kurtaracağız. Daha önce de söz ettiğim gibi sahipsiz olan çiftçilerimizi tek çatı altında toplayacak olan, çiftçi sendikamızı kuracağız. Sadece Ödemiş’te 20 bin çiftçi var. Bu büyük bir güç, herkesin sendikası var, çiftçinin de sendikası olacak” dedi.
Editör: Haber Merkezi