Başkan Sürekli'ye mahalle başkanlığı, genel ve yerel siyasetin en önemli yapı taşı olduğunu belirtti. Geçen seçimleri değerlendirerek, önemli mesajlar veren Sürekli, "kimse seçim sonuçlarını önüne koyarak partimizin geleceğiyle ilgili ahkam kesemez. Biz dimdik ayaktayız” diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli teşkilat buluşmalarını sürdürüyor. Yerinde ve birebir paylaşımları tercih eden Başkan Sürekli, partisinin kurucu üyeleri ve kanaat önderleri ile tüm ilçelerde gerçekleştirdiği buluşmaların ardından mahalle başkanları ile bir araya gelmeye başladı.

Balçova, Kemalpaşa, Menderes, Gaziemir, Torbalı ilçelerinin bölge ve mahalle başkanlarıyla toplantı yapan Sürekli, siyaset ve hizmet yolculuğunda mahalle başkanları çok önemli bir misyonu olduğunu belirttiği konuşmasında bu görevin mihenk taşı niteliğinde olduğunu ve kendisinin de siyasete bu kademelerden başladığını söyledi.

Sürekli sözlerine şöyle devam etti;

"Siyasi teşkilatlarda iki etkin ve önemli görev vardır. Mahalle başkanları ve ilçe başkanlığı. Çünkü onlar uç beyidir.  Yani vatandaşı doğrudan dinleyen, onların hayatını birebir yaşayan makamlardır. Onlar için görev soluksuzdur,  7-24'tür. İyi biliyorum, çünkü Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekçi'nin de dediği gibi 'Yaptım da geldim'. "

DİMDİK AYAKTAYIZ

31 Mart ve 23 Haziran İstanbul seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli şunları söyledi;

"Milletimiz, Cumhur İttifakı'na yüzde 52 oy vererek, Cumhurbaşkanı'mıza ve partimize olan desteğini, güvenini korudu. "İstanbul ve Ankara’da her ne kadar büyükşehir belediye başkanları değişse de çoğunluk bizdedir. İstanbul'da 39 ilçenin 25'i, Ankara'da 25 ilçenin 22’si Cumhur İttifakı'nın yerel idaresindedir. Milletimiz bilinçli bir tercih yaparak denetim yetkisini, karar alma ve yasama yetkisini bize vermiştir. Kimse bu sonuçlardan yola çıkarak, AK Parti'nin geleceğiyle ilgili ahkam kesmesin. Biz dim dik ayaktayız. Durmak yok yola devam diyerek yolumuza bakıyoruz. 2023-2024 hedeflerimize doğru yürüyoruz. İzmir'de Torbalıyı da, Menderesi de, Kemalpaşa’yı da geri alacak, üstüne de diğer ilçelerimizi ve Büyükşehir'i kazanacağız. Çünkü bizler rehavete kapılmadan, sonuçların endişesine kapılmadan üreten, çalışan bir siyasi hareketin temsilcileriyiz. Şimdiden çalışmalarımızı başlattık. Hepimizin yolu açık olsun."

Editör: Haber Merkezi