Haber: Dilek Ayvalı

MHP Kiraz İlçe Başkanı Musa Özdemir partisinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2023-2024 yılları için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in talimatları ve direktifleri doğrultusunda hazırlandıklarını kaydetti.

Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi, “Değerli dava arkadaşlarım, Yönetim kurulumuzla, danışma kurulumuzla, meclis üyelerimizle ve tüm dava arkadaşlarımızla 2023-2024 yılları için genel başkanımız liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin belirlemiş olduğu hedeflere il başkanımız Sayın Veysel Şahin’in talimatları ve direktifleri doğrultusunda hazırlanıyoruz.

Hedeflerimiz

1 - Liderimiz genel başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin açıklamış olduğu gibi 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘dır Cumhurbaşkanımız ve 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhur İttifakı olarak ittifak ortağımız ak Parti ile karşılıklı saygı ve sevgi içinde kol kola omuz omuza en yüksek oy oranı ile tekrar cumhurbaşkanı olarak seçeceğimizden eminiz. Bu konuda tereddüdümüz yoktur.

2 - 2023 genel seçimlerinde dâvamızın, partimizin Türkiye Büyük millet Meclisi nde en yüksek milletvekili ile temsil edilmesi için yönetim kurulumuzla, danışma kurulumuzla, dava arkadaşlarımızla zaman mefhumu tanımadan çalışarak Kiraz ilçesi olarak İzmir’de en yüksek oy oranına ulaşacağız.

Hedeflerimizi belirledik il başkanımız Sayın Veysel Şahin’in dualari talimatları ve direktifleri ile partimize kurulan bütün tuzakları darmadağın ederek belirlediğimiz hedefe ulaşacağız.

3 - 1999 yılından itibaren Kiraz’da üç defa belediye başkanlığı seçimlerini kazanmış bir partinin mensubu olduğumuzu biliyoruz. Gücümüzü biliyoruz. Gücümüz kutsal davamızdır. Gücümüz Liderimizdir. Gücümüz Türk milletidir. Gücümüz kirazlı hemşerilerimizdir. 2024 yerel seçimlerinde Liderimiz Devlet Bahçelinin onayı ile üç Hilalli bayrağımızı kiraz belediyesine bir daha inmemek üzere 4. Defa asmak için yönetim kurulumuzla danışma kurulumuzla meclis üyelerimizle dava arkadaşlarımızla ve tüm Kadromuzla hazırız. Kiraz bizimdir. İzmir bizimdir. MHP Türkiye’dir. Hedef Kızılelmadır.”

Editör: Haber Merkezi