Son günlerde Tire siyaset Meydanlarının en önemli tartışma  konusu haline gelen Mezbaha ile ilgili tartışmalara İzmir Büyükşehir Belediyesi son noktayı koydu.

Salih Atakan Duran yaptığı açıklamada; ‘Şehrimizin öncelikli ihtiyacı olan, hayvancılık ile uğraşan, çiftci ve köylü vatandaşlarımız için ,seçim sürecinde  Millet İttifakı Belediye Başkan Adaylığımız boyunca ilçemizin Mezbaha eksikliğini görüp, halkımızın bu sıkıntılarına çozum üretmek  için Mezbaha konusunu projelendirip halkımızın karşısına çıktık ve kamuoyu ile paylaştık. Sayın Aziz Kocaoğlu'nun Tire ziyaretinde bu Mezbaha durumunun acileyitini ve bölgemizin en önemli ihtiyaçlarının giderilmesi için  sözlü olarak talep de bulunduk. Bugun itibari ile öğrendiğimiz karar doğrultusunda Mezbaha için girişimler başladı ve Tire'ye yapılacak olan Mezbaha'nın görselleri basın aracılığı ile paylaşıldı" dedi.

YETERKİ SİZ İSTEYİN

Duran ayrıca, "Yapılmayacak bir şey yoktur. Halkımızın taleplerini her daim gerekli yerlere ileteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gerek İzmir'e gerekir ise Ankara'ya kadar şehrimiz için ne gerekiyorsa ne ihtiyacimiz var ise biz yapmaya hazırız. Bunun için enerjimiz ve gücümüz var. Bizzat kendimiz gideriz tüm kapıları çalarım. Vatandaşlarımız rahat olsun İzmir Büyükşehir Belediyesi çiftçinin, köylünün, üreten halkımızın bizimle beraber yanındadır. Tüm Tire halkımıza şimdiden mezbaha hayırlı olsun.Büyükşehir belediyemize de bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi