Haber: Süleyman Güleroğlu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçime girebilecek yeterliliğe gelen partilerin listesini güncelledi. Yeterli sayıda il ve ilçe teşkilatı açarak seçime girmeye hak kazanan partiler arasında Anavatan Partisi ikinci sıradaki yerini alırken ANAP Ödemiş İlçe Başkanı İbrahim Ethem Canıdar gazetemiz Yerelgüç'e özel açıklamalarda bulundu.

Anavatan Partisi Ödemiş İlçe Başkanı İbrahim Ethem Canıdar, “Anavatan Partisi olarak YSK yeterli sayıda il ve ilçe teşkilatı açarak seçime girmeye hak kazanan siyasi partileri açıklamıştı. Yapılan bu açıklamada Anavatan Partimiz de seçimlere 2. Sıradan girmeye hak kazandı. ANAP Ödemiş ilçe başkanlığı olarak hem genel seçimlerde hem de yerelde anavatan bayrağını dikmektir. Bunun yanı sıra üyelik işlemlerimiz de devam ediyor. Anavatan partisine gönül vermiş tüm ANAP’lılar parti binamıza gelerek üye olabilirler” dedi.

Yeterli sayıda il ve ilçe teşkilatı açarak seçime girmeye hak kazanan diğer partiler

Adalet Ve Kalkınma Partisi, Anavatan Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokrat Partisi,  Hür Dava Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Türkiye Komünist Partisi, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi.

Editör: Haber Merkezi