AK Parti Ödemiş’te kongreye son iki gün kala çalışmalarını hızlandıran mevcut İlçe Başkanı Ali Hadim gece gündüz demeden, Ödemiş’e bağlı köy ve beldelerde partililerle buluşuyor. Hadim’in dünkü programında, Kayaköy beldesi, Yeniceköy ve Günlüce köyleri vardı.
İlk olarak ziyarete Kayaköy beldesinden başlayan AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Teşkilat Başkanı Kadir Kaçar ve belediye meclis üyelerini, Kayaköy Belediye Başkanı Ali Akkaşlı ve AK Parti Kayaköy Belde Başkanı Emin Peker karşıladı. Büyük katılım gösteren Kayaköy halkı Başkan Hadim ve ekibine kongrede destek sözü verdiler.
AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim teşekkür için söz alarak, bir konuşma yaptı. Hadim yaptığı konuşmasında, hayal denilen hizmetleri başardıklarını, Ödemiş için hiçbir yerde susmadığını destek aldığı takdirde yine aynı şekilde devam edeceğini aktardı.
Hadim, “Katıldığım bu seçim bir bayrak yarışıdır. Kim daha yükseklerde taşıyacağına inandırırsa, o seçimi kazanır. Arkadaşlar işte hizmet çok uzakta değil. Beldenizde Aktaş Barajı yapılıyor. Bu baraja hayal demişlerdi. Bizler bunu gerçekleştirdik. Bununla da kalmayacağız. Telefonum 7 gün, 24 saat açık. Bütün partililerim çekinmeden, utanmadan arayabilirler. Ben zaten belediye başkanım ve belde başkanımla sürekli irtibat halindeyim. Sizlerden gelen her türlü istek benim mutluluk kaynağımdır” dedi.
Buradan partilinin yoğun olduğu köylerden Yeniceköy ve Günlüce köyüne geçen Hadim ve ekibi buralarda da ilgiyle karşılandı. Verilen destekten mutluluk duyduğunu aktaran Ali Hadim bütün partililere teşekkür ederek, ziyaretlerini sonlandırdı.
Editör: Haber Merkezi