AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak Ödemiş İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Başkanvekili Sevil Çanakçı ve Başkan Yardımcısı Nil Turan ile birlikte Ödemiş İlçe Kadın Kolları’nı ziyaret eden İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, burada ilçenin sorunlarını dinledi ve kadın kolları üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.
Kongreden sonra Ödemiş İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman ve üyeleri ziyaret etmek için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyleyen Özen Kızılırmak, “12 Haziran genel seçimlerinde başarı yakalayan AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kollarımızı ziyaret ederek, sorunlarını ve projelerini dinlemek için buraya geldik. Bir sonraki pazar günü seçim varmışçasına çalışıyoruz. 2014 yerel seçimlerinde nasıl bir çalışma yapacağımızı görüşüyoruz. Ödemiş’in sorunları ve yapılması gerekenler de gündem maddelerimiz arasında. Buradaki sorunlar ve çözümleri üzerinde istişarede bulunduk” dedi.
İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’ı ziyaretinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman ve yönetim kurulu üyeleri ile Ödemiş Belediyesi meclis üyeleri Asuman Arıkan ve Hülya Usluca da hazır bulundu.
Editör: Haber Merkezi