AK Parti Tire Teşkilatı, 9 Ekim Pazar günü, TCDD Hangar Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda delege seçimini gerçekleştirerek, 29 Kasım’da yapılacak kongre öncesinde hazırlıkları tamamlamış oldu. Her mahalleden tek listeyle girilen delege seçimleri, son derece keyifli bir ortamda gerçekleştirilirken, toplamda yüzde 70’in üzerinde bir katılımın sağlanması, yönetimi de memnun etti.
AK Parti Tire Teşkilatı delege seçimlerini tamamladı. 16 mahallenin kayıtlı üyelerinin oy kullanarak delegeleri seçtiği seçimde hiçbir tatsızlık yaşanmazken, katılım oranı da yönetimi memnun etti. İl başkanlığını temsilen, İzmir il yönetim kurulu üyeleri Erkan Özkan ve Sabri Koç’un koordinatör olarak katıldığı delege seçimlerini değerlendiren Erkan Özkan, gördükleri atmosferden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erkan, seçimlerin son derece demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Kayıtlı üyelerimizin yağmura rağmen delege seçimine büyük bir heyecanla katılmaları bizleri son derece memnun etti. Büyük bir ciddiyetle çalışan ve bu ortamı oluşturan başta ilçe başkanımız Sayın Mehmet Çeltikcoğlu’na, yönetim kurulu üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize ve tüm partililerimize hem şahsım hem de il başkanımız adına teşekkür ediyorum. AK Parti Tire Teşkilatı parti kimliğimize yakışır bir delege seçimi gerçekleştirmiştir. Bu seçim tüm teşkilatlarımıza örnek olacak güzellikte gerçekleşmiştir” söylemlerinde bulundu.
Çeltikcoğlu, “2014 Seçimlerine adım adım hazırlanıyoruz”
Delege seçimlerini değerlendiren AK Parti Tire İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çeltikcoğlu da katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm partililere teşekkür etti. Temel hedeflerinin halka hizmet zinciri içerisinde büyük önem taşıyan yerel yönetim seçimlere hazırlık olduğuna dikkat çeken Mehmet Çeltikcoğlu, “Delege seçimlerimizi son derece demokratik bir ortamda gerçekleştirdik. Bu ortamın oluşmasında elbette tüm yönetim kurulu üyelerimizin ve partili arkadaşlarımızın büyük katkısı var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
29 Kasım’da yapılacak ilçe kongresi öncesi önemli bir adımı daha geride bıraktıklarını söyleyen Mehmet Çeltikcoğlu, delege seçimine katılan partililerin heyecanlarının kendilerini hem kongre hem de 2014 yerel seçimleri için motive ettiğini öne sürdü. Çeltikcoğlu, “Kışın ilk günlerinde zaman zaman devam eden yağmura rağmen üyelerimiz delege seçimini önemseyerek, bizleri yalnız bırakmadı. Üyelerimizin bu ciddiyeti ve heyecanı da bizleri elbette motive etti. Kongrenin de aynı heyecan ve demokratik anlayışla gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Mahallelere göre katılım şu şekilde gerçekleşti:
Bir belde, 64 köy ve 16 mahallede büyük bir katılımla gerçekleştirilen delege seçimlerinin ilçe merkezindeki 16 mahallede katılımları şu şekilde oldu:
Yeni Mahalle 508/138, Turan 220/100, Kurtuluş 396/138, Cumhuriyet 457/144, Dört Eylül 392/113, Paşa 93/40, İpekçiler 186/90, Karacaali 23/16, İstiklal 92/51, İhsaniye 125/63, Ketenci 37/36, Ertuğrul 92/42, Dumlupınar 54/26, Duatepe 46/27, Dere 156/86, Bahariye 126/70.
Editör: Haber Merkezi