AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı’nın tam kadro katıldığı açılışta İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem de yer aldı. Nesrin Ulema, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldıktan sonra İlçe Başkanı Ali Hadim ve partililerle birlikte esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.
AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, milletvekili seçilmesi halinde yine İzmir’de oturan bir vekil olacağını, meclis mesaisi haricinde tüm zamanlarını İzmir’de geçireceğini söyledi.
AK Parti Ödemiş Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında bir konuşma yapan İzmir 2.bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema teşkilatın içinden gelen biri olarak Meclis’te halkın bütün sorunlarıyla yakından ilgileneceğini bildirdi.
AK Parti’nin içinden biri olarak uzun yıllar İl Kadın Kolları Başkanlığı yaptığını hatırlatan Ulema, “İzmir’de yaşayan biri olarak İzmirlilerin sorunlarını biliyorum. 2.bölgede Kiraz’dan Kınık’a bütün ilçelerde yaşayan sıkıntıları yakından biliyoruz. AK Parti Türkiye’de ve İzmir’de 1.parti olacaktır. Türkiye hiçbir zaman görmediği hizmeti, AK Parti’nin 8,5 yıldır görmediği hizmeti gördü” dedi.
2003 yılından bu yana AK Parti İzmir Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev aldığını, şimdi ise kendisine milletvekili adaylığı tevcih edildiğini anlatan Nesrin Ulema, İzmir’de bazı projelerin ortak akılla çözüleceğine inandığını ifade etti.
Nesrin Ulema, AK Parti iktidarında, ekonomi, sağlık ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda son 80 yılda yapılmayan başarılara imza atıldığını söyledi.
Nesrin Ulema, “Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100.yılında sivil bir iradeyle kısa ve özgürlükçü bir anayasa hazırlamaktır. Güçlü bir toplum olmak için hızlı adımlar atmak istiyoruz. İzmir’i marka şehir yapmak yolunda ilerliyoruz” dedi.
Ulema, siyaset anlayışıyla, üslubuyla,duruşuyla, dava anlayışıyla AK Parti’nin farklı bir parti olduğunu söyleyerek, "Milletimize hizmet etmeye devam etmek sadece bir yükümlülük değil, tarihi bir sorumluluktur. Hepimiz bu davanın gönüllü neferleriyiz.Bizler Türkiye için, AK siyaset yapanAK Parti’nin mensuplarıyız. Bu bir menfaat birlikteliği değil, bir yol arkadaşlığı, bir dava kardeşliğidir. Huzurun, barışın ve adaletin egemen olduğu bir Türkiye için,var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
BADEM, “HAVZA İÇİN YENİ BİR YAPILANMA SÜRECİ BAŞLADI”
Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem de Küçük Menderes Havzası’na yapılan hizmet yağmurunun son hızıyla devam ettiğini söyledi. Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ ve Bayındır ilçelerine sürekli bir hizmet akışı olduğunu aktardı. Kiraz’da ve Tire’de gölet yapmak adına projelerin sürdüğünü dile getiren Badem, “Türkiye’nin hiçbir yerinde görülmemiştir. 50 kilometrelik alan içerisinde 4 tane baraj oluşturuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Bademli ve Zeytinova Barajlarının temellerini attık. Duble yol çalışmaları gerçekleşecek ve büyük bir ulaşım kolaylığı sağlanacak. Sağlık ve eğitim sektöründeki çalışmalarımız da gözle görülür boyutta” ifadelerinde bulundu.
Havzanın birçok projeye ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Mahmut Badem, en başta tarım ve hayvancılıkla ilgili iyileştirmelerin yapılarak ekonomiye katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek istediklerini belirtti. Bu projelerin hayata geçirilmesi için de birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğine vurguda bulunan Badem, “Ben bulunduğum konum ve geldiğim yer itibari ile mevcut sıkıntılarımızı çok iyi biliyorum. Çözüm yollarını da biliyorum. Parti ayırmaksızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu sıkıntıları aşabilmemiz mümkün. Ben, bu yönde girişimlere ve çalışmalarıma devam ediyorum. Havzamız için yeni bir yapılanma dönemi başlamıştır diyebiliriz” söylemlerinde bulundu.
Bölünmüşlüğün kimseye faydası olmayacağını dile getiren Mahmut Badem, “Doğru anlatıldığında çözülemeyecek hiçbir sorun olamaz. Havzamızın yıllar boyunca ihmal edilmişliğinin faturasını bir döneme kesmek, kimsenin yararına olamaz. Bu konuda yılların birikimi, sorunları çözümsüz hale getirmiş durumda. Barajlar, göletler ve sulama kanallarıyla başladığımız bu yatırım sürecinde, acil gelir seviyesini yükseltecek projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu sorunların bir an önce çözülmesi yönünde kanaati mevcut. Bunu tek başına bizim istememiz yetmez. Bölgedeki tüm yöneticilerimiz, idarecilerimiz, siyasi yaklaşımları bir kenara bırakarak bu yatırım sürecine katkı koymalıdır. Küçük Menderes Havzası ülkemiz için son derece önemli bir kimliğe sahiptir. Bu yönde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.






