AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği yönetim kurulunda yeni bir karar alarak, partide nöbetçi yönetim kurulu üyesi dönemini başlattı. Haftanın altı günü 09:00’dan akşam saatlerine kadar, partiyi ziyarete gelen vatandaşlarla ilgilenmek için karar aldıklarını ifade eden AK Parti Ödemiş Teşkilat Başkanı Kadir Kaçar, “Partimiz zaten pazar günleri hariç her gün açıktı. Ama biz bir değişiklik yapmak istedik. Ödemişli vatandaşlarımız bir sıkıntıları olduğunda parti binamıza geliyorlar. Fakat bazen bizler ve başkanımız Ali Hadim partide olamıyor. Telefonlarımızı bazen duyamıyoruz. Ziyarete gelen vatandaşlarımızı mağdur etmemek için böyle bir uygulamaya geçtik. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz, sırasıyla parti binamızda bulunup, halkın sorunlarını not edeceklerdir. Umuyoruz sonuç güzel olacaktır” dedi.
Ardından geçtiğimiz cuma sabahı rahatsızlanarak İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen, İlçe Başkanı Ali Hadim’in kayın pederi Eşref Selçuk’a şifalar dileyen Kaçar şunları söyledi:
“Geçtiğimiz cuma gününü üzücü bir olayla karşılaştık. İlçe Başkanımız Ali Hadim’in kayınpederi Eşref ağabeyimiz, tansiyon ölçtürmek için hastaneye gittiğinde kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Durumunun ciddiyeti üzerine hava ambulansıyla İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Eşref Selçuk’un durumunun iyiye doğru gittiğini öğrendik. Bizler AK Parti ailesi olarak Eşref Selçuk’a Allah’tan acil şifalar diliyoruz.”
Editör: Haber Merkezi