Haber/ Faruk ÇARK

Gerçekleşen kongreye, Ekonomi Eski Bakanı Nihat  Zeybekçi,  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Kütahya Ak Parti Milletvekili Ahmet Tan, Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bayındır Belediye Başkanı Ugur Demirezen, Ödemiş Eski Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ak Partililer  katılım  sağladılar.

 Ak Parti Ödemiş İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresinde bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, ilk olarak konuşan ve ilçe başkanlığına getirilen Muhammet  Şen “Bu kongremizin ülkemize, milletimize, partimize ve güzel Ödemişimize hayırlı uğurlu olmasını yüce Allahtan dilerim. Saygıdeğer Ak Partili gönüldaşlarım kurulduğu günden bu güne kadar her türlü zorluğu birlik beraberlik ve olgunlukla geçiştiren, her seferinde halkın gözünde büyüyen bir Ak Partimiz var. Bizlerde Ak Parti Ödemiş ilçe Teşkilatı olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları bu birlik ve beraberlik olgusu içerisinde yerine getireceğiz” dedi.

400 delegeden 391 oy kullanıldı. 386 geçerli oy ile tek liste ile seçime geçilerek Muhammet Şen başkan oldu.  

AK Parti'li Dağ, partisinin Ödemiş İlçe Kongresinde konuştu: "Son anketlerde AK Parti  yüzde 30-35 bandında yer alıyor"

http://www.yerelguc.com/siyaset/ak-parti-li-dag-partisinin-odemis-ilce-kongresinde-konustu-h22349.html

Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen'in yönetim kurulu; Halil Güler, Mutlu Tez, Baki Balcı, Ersin Duraklı, Gülçin Kumman, Gülşah Kayış, Tülay Deliorman, Mehmet Pekdoğru, Halit Yerlikaya, İrfan Keskin, Seçkin Öner, Fatih Çakır, Osman Gülcü, Halil Akgün Ülkü Takavucu Ercan Özder, Mahmut Akan, Hakan Karşıyaka, Onur Ataroğlu, Fatih Varlıklı, İlker Bulut, Emin Yıldırım, Yasin Keskindağ, Metin Özer, Halil İbrahim Çöllü, Abdil Çavdar, Mehmet Girgin, Seval Yanıkoğlu, Kıymet Yıldırım.

Editör: Haber Merkezi