Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde İzmir’le Manisa’yı birbirine bağlayan Sabuncubeli Tüneli’nin temel atma töreninde yer alan AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz gazetemize açıklamalarda bulundu. Burada İzmir için tarihi bir hizmetin temelinin atıldığını söyleyen Yılmaz, Binali Yıldırım’ın İzmir için çok önemli olan Sabuncubeli Tüneli’yle bölge için önemli bir adım atıldığını dile getirdi.
AK Parti’nin verilen sözleri her zaman yerine getirdiğini ifade eden İbrahim Yılmaz, “35 plakaya 35 proje sözü vermiştik. Projelerimizin hepsi tek tek gerçekleşecek, İzmir’imizle buluşacaktır” dedi.
Duble yol için çok küçük istimlak sıkıntılar olduğunu belirten Başkan Yılmaz, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün en kısa zamanda çalışmalara başlayacağını söyledi. Tren yolunun da ihale aşamasında olduğunu kaydeden Yılmaz, “AK Parti hükümetiyle hayalleri gerçekleştiriyoruz. Kiraz halkı hizmetin en iyisine layık. Halkımız bize güvensin” dedi.
BÜTÜN DERDİMİZ KİRAZ’IN SORUNLARI
Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak ise her şeyin Kiraz için olduğunu söyleyerek, “Adalet ve Kalkınma Partisi Kiraz İlçe Teşkilatı olarak bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahibiz. Koltukta oturan bir teşkilat değil, halkın içinde olan, hizmeti getiren ve hizmeti getirme gayreti içinde olan bir teşkilatız. İzmir-Manisa yolunun kısaltılması için temel atma töreninde bakanımızla, il başkanımızla beraberdik. Derdimiz Kiraz’ımızın sorunlarını dile getirmekti. Başta çok değerli il başkanımız ve bakanımız bizlere çok önem veriyor, iyi niyetimiz ortadadır. İnşallah Kiraz’ımız hizmetlerle şaha kalkacak. ‘Bu hizmetler olmaz bunlar seçim yatırımı’ diyenler hiç boşuna heveslenmesin çünkü bunları konuşanların dikili bir ağacı yoktur. Milletimizin güvenini kazanan partimiz hizmette sınır tanımıyor ve bizler her şey Türkiye için diyerek çalışan bir teşkilatız. İlçe Başkanımız İbrahim Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımız bütün samimiyetiyle çalışıyor. Genel seçimdeki başarıyı daha da yükselterek yerel seçimlerde, belediyeyi Kiraz halkımızla kazanacağız. 52 köyümüzün yıllardır çözülmeyen yol sorunlarını bakanımıza anlattık. KÖYDES projesinden ödenek alarak sorunlu hiçbir yol bırakmayacağız. Biz hep birlikte Türkiye’yiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi