AK Parti Kiraz İlçe Teşkilatı delegelerini belirledi. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek 4.olağan ilçe kongresi öncesi tek listeyle gidilen delege seçimlerinde İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kirazlı üyelerin desteğini aldı. AK Parti Kiraz ilçe kongresinde oy kullanacak delege sayısı da 400’e çıktı.
Delege seçimleriyle ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Kiraz Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, delege seçimlerinin AK Parti’ye yakışır bir şekilde demokratik ortamda geçtiğini söyledi.
Partilerinin Kiraz’da oyunun artması nedeniyle delege sayılarının da son limit olan 400’e yükseldiğini dile getiren Bülbül, “Partimize destek vererek bizleri bu rakamlara ulaştıran değerli halkımıza da en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bunu başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız R. Tayyip Erdoğan ve ilçe teşkilatımız adına bir borç biliyoruz. Halkımızdan ve delegelerimizden aldığımız güçle sorumluluklarımızı biliyoruz. Değerli Kiraz halkına karşı mahcup olmaya da hiç niyetimiz yok. Allah tekrar nasip ederse bu yeni kongre sürecinde gerek halkımızın gerekse delegelerimizin teveccühü ile hizmet için güven tazelemek istiyoruz. Bu demokrasi yarışında başka hizmet aşkıyla yanan arkadaşlarımızda aday olmak isterlerse kendilerine başarılar dileriz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi