HABER:DİLEK ACAR GÜLEÇ

CHP Ödemiş Gençlik Kolları Özgür Günlü’nün sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlara Ak Parti Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aydın tepki gösterdi.

“Saraydakiler esnafın halinden habersiz ama esnafımız her şeyin farkında: “Benim şimdi çoluk çocuğum aç, ben başkasını doyuracağım.” yazısı ile birlikte “Esnafı Batıran Adam” görselleri paylaşan Günlü’ye sert tepki gösterdi.

Ak Parti Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aydın “Öncelikle bu açıklamayı yapma nedenim CHP Ödemiş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü ve ilçe teşkilatının da içinde bulunduğu sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin vatandaşımıza verdiği desteğe yönelik yapılmış olan saygısızca paylaşımlarından dolayıdır. Esnafı batıran adam şeklinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin milli iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanımıza söylediği bu saygısız ifadesinden dolayı CHP'yi ve ilçe teşkilatını kınıyorum. Buna ilave olarak pandemi döneminde kendisinin ve partisi'nin esnafımıza verilen desteklerden bir haber olduğu aşikârdır.  CHP Gençlik Kolları Başkanı ve teşkilatının üst kademelerindekilerin verilen destekleri görmezden gelerek başlattığı bu kirli propagandaya bizde AK Parti Ödemiş Gençlik Kolları olarak kayıtsız kalmayacağız.”

“VATANDAŞA VERİLEN DESTEK GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

Pandemi döneminde verilen desteklere deyinen Aydın, “Vatandaşlarımıza yapılan destekler kapsamında küçük esnafa ayda 1000 lira, büyükşehirlere 750, diğer illerde ise 500 lira olmak üzere kira yardımı hibe edildi. Bununla ilgili başvurusunu tamamlayıp esnafımıza Ocak ayı ödemeleri yapıldı. İkinci başvurular ise 31 Mart’a kadar uzatıldı. 2020 yılında pandemi dolayısıyla esnafımıza 25 bin liralık destek kredisi sağlandı.  Ayrıca 2019 pandemi öncesi esnafımızın kullandığı krediler pandemi dolayısıyla ertelendi. 2020 yılında pandemiye  rağmen 360 bin 5533 yeni iş yeri açıldı.

2020 yılın yılında kapanan bir işyerine karşılık 3 işyeri açılmıştır. Bu yapmış olduğunuz kirli siyaset ve algı operasyonuyla partinizin içindeki tacizi tecavüzü ve HDP ile olan kirli ittifağınızı nasıl görmezden gelip sessiz kalıyorsanız. Bu zorlu süreçte devletimizin vatandaşlarımız çiftçilerimiz ve esnaflarımız için verdiği desteği de aynı şekilde sessiz kalıp görmezden geliyorsunuz.”

“YANDAŞ KANALA YALAN HABER YAPTIRILDI”

Aydın, “ Yandaş televizyon kanalı FOX TV'de devletimizin hayvan destek ürünlerini 2020 yılında ödemediği şeklinde haber yapılıp vatandaşımızın da mağdur edilmesi yanında yapılan yalan haber Gereli Kooperatifi’ne kadar uzanmıştır.  Gereli Kooperatifini siyasete alet etmek, vatandaşlarımızı mağdur etmek CHP'ye özgü bir siyasi davranış şeklidir. Bu hususta gereli kooperatif başkanı ve belediye meclis üyesi sayın Mustafa Gerçek'in Fox Haber'i buraya davet ettiğini de biliyoruz. O haberi Mustafa Gerçek'in yaptırdığını da biliyoruz. Şu anda mevcut CHP belediyelerinde yapılan yolsuzlukları şimdiye kadar yaptıkları hizmetleri iyi biliyoruz.”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e de seslenen Aydın, Özellikle Ödemiş Belediyesine de buradan gençlik adına bir şeyler söylemekte fayda görüyorum. Ankette en başarılı belediye başkanları arasında bir Ödemişli olarak sizi de orada görmek bizlere inanın mutluluk verirdi.  Ayrıca partiden istifa eden 3 milletvekilinin yapmış oldukları açıklamalarda Atatürk'ün partisi adı altında sadece bu kelime ile hareket ettiğiniz 6 Ok ilkelerine uymadığınız ve milletvekillerimizin yerine ittifak ortaklarımızın söylediklerini daha çok önemsediğiniz istifa eden milletvekilleriniz tarafından dile getirilmiştir. Bunun yanı sıra partiniz için de taciz ve tecavüz olaylarını meşru göstermek için açıklama yapan ve bu suçu hükümetimizin üzerine aksettiren İstanbul milletvekiliniz aynen şunları söylemiştir.  “CHP'nin içinde taciz ve tecavüz olayları oldu mu oldu. Tabii ki olacak” diyerek kendi içinizdeki çirkin ve kabul edilemez olayın sorumlusu olarak her zamanki gibi devletimizi gösterdiniz. Bu konuyla alakalı bir kelam dahi etmeyen kendi içinizdeki bu çirkin olaya karşı üç maymunu oynayan genel başkanlık koltuğuna bir kasetle oturan bu adamdır” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmini gösterdi.  

Editör: Haber Merkezi