AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem Ödemiş Adliye Sarayı için 17 milyar ödenek ayrıldığı müjdesini verdi. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Cezaevi yan tarafına yapılacak olan adliye sarayı modern, çağdaş bir yapı olacak. 2011 sonuna kadar ihalenin yapılıp inşaatın yapılması hedefleniyor.
Kaymakçı ve Gölcük beldelerine çöp kamyonu hediye edildi
Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan talep edilen çöp kamyonları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kaymakçı ve Gölcük beldelerine teslimatı yapıldı.
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem,  havzanın nabzını tutmaya devam ediyor. Siyasi parti gözetmeksizin kendilerinden istenilen talepleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Badem, bunun yanı sıra hedeflenen projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.
KAYMAKÇI TUTTUĞUNU KOPARTIYOR
Kaymakçı Belediyesi’ne hediye edilen çöp kamyonu belediye personeli ve vatandaşları mutlu etti. Mahmut Badem, Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler çöp kamyonunu sürerek ilk denemeyi yaptılar.
 Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, “Mahmut Badem bizim için bulunmaz bir nimet köprü olsa üzerinden geçmem. İsteklerimizi yerine getirmeye çalışıyor. İhtiyaçlarımıza cevap veriyor. Kaymakçı halkı olarak yapılan bu hizmetlerden ilgi ve alakadan memnunuz. Kaymakçı beldesinin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz”
GÖLCÜK YENİLENİYOR
Gölcük beldesine de çöp kamyonu hediye edildiğini belirten Badem, Gölcük beldesinde başlatılan çalışmalar ile ilgilide bilgi verdi. Badem, “Gölcük projesi adım adım ilerliyor. Üç etaptan oluşan projenin birinci etabında göl suyunun sulamada kullanılmasını önlemek için sondaj kuyuları açıldı. İkinci etabı ise gölün doldurulması, üçüncü etap kanalizasyon ve çevre düzenlemesi. Bu çalışmalar bittikten sonra Gölcük çok farklı değere sahip olacak. Turizm açısından çok daha fazla ilgi görecek.”
Editör: Haber Merkezi