Tire'de, "Kurtuluş Şenlikleri" kapsamında düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Tire Belediyesi'nin organize ettiği ücretsiz halk konserini Tire 4 Eylül Stadyumu'nu dolduran yaklaşık 10 bini aşkın izleyici topluluğu büyük bir coşkuyla izledi.
Etkinlikler kapsamında Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Kutsi ile Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Nuray Hafiftaş sahne aldı. Mustafa Erdoğan yönetimindeki "Anadolu Ateşi" ise danslarıyla büyüledi. Rol aldığı "Doktorlar" dizisinde Dr. Levent'i canlandıran Kutsi, Tireli genç kızlardan büyük ilgi görürken, sahnede eski ve yeni albümlerinden seçtiği eserlerini seslendirdi.
Sanatçı, albümüne de ismini veren "Bambaşka" adlı şarkısını stadyumu dolduran kalabalık ile birlikte seslendirdi. Yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan ve sergilediği performansla göz dolduran Kutsi, "Sana ne", "Aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor ve "Aynadaki yüzünün karşılığı benim sevgilim" adlı albümlerinden sevilen şarkılarını ardı ardına sıralarken, izleyenlerden de tam not aldı. Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Nuray Hafiftaş ise, eski ve yeni albümlerinden oluşan repertuarı ile kurtuluş şenliklerine renk kattı. Bugüne kadar birçok başarılı albüme imza atan sempatik sanatçının seslendirdiği "Kahveyi kavururlar", "firar", "gideceğin yer bellidir", "yavrular", "garibim fukarayım", "sıradağlar", "halkalı şeker" ve "be hey gafil" adlı türküler beğeniyle dinlendi. Gecenin finalini ise dünyaca ünlü "Anadolu Ateşi" dans grubu havai fişek gösterisi eşliğinde yaptı. Kaymakam Hüseyin Ergi ve Belediye Başkanı Tayfur Çiçek sanatçılara çiçek vererek, teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi