Tireli sinema ve tiyatro sanatçısı Cansel Elçin’i, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in davetlisi olarak geldiği Tire’de, hayranları yalnız bırakmadı. Ortapark Kafeterya’da gerçekleştirilen imza günü’ne hayranları büyük ilgi gösterirken sanatçı, yaşanan izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı.
Tireliler hemşerisi Cansel Elçin’i bağrına bastı. Gönülçelen dizisinde Tuğba Büyüküstün ile başrolde oynayarak izleyicilerin gölünde taht kuran Cansel Elçin, Demokrat Partili Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in daveti ile geldiği memleketinde büyük bir ilgiyle karşılandı. Derekahve’de kahvaltı yapan ve daha sonra da Kaplan köyü, Gülcü Konakları gibi tarih ve doğal güzelliklerin bulunduğu mekanları ziyaret eden Elçin, saat 16.00’da Ortapark Kafeterya’da düzenlenen imza törenine katıldı.
“TİRE BİR HOŞGÖRÜ KENTİ”
En son beş yıl önce Tire’ye kısa süreli bir ziyaret gerçekleştirdiğini hatırlatan Cansel Elçin, geçen yıllar içerisinde Tire’nin son derece geliştiğini görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elçin, “Tire yıllar boyunca farklı medeniyetlerin, farklı etnik kökenlere sahip insanların barış içerisinde birarada yaşadığı bir kent olmuştur. İnsanların birbirlerine karşı olan nezaketi ve hoşgörüsünün her alanda görüldüğü bir kentin evladı olmaktan ben de mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki yaşantımda doğup büyüdüğüm bu yerleri daha sık ziyaret etmek istiyorum” söylemlerinde bulundu.
Programa ev sahipliği yapan Demokrat Partili Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ise Cansel Elçin’i Tire’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çiçek, önümüzdeki zaman dilimi içerisinde farklı projelerle Cansel Elçin’i Tire’de ağırlamak istediklerini dile getirerek, “Cansel Elçin Tire’mizin yetiştirdiği ve bizleri temsil ede önemli bir sanatçımız. Kendisini burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz” şeklinde konuştu.
Cansel Elçin kimdir?
20 Eylül 1973 tarihinde Tire ilçesinde doğan Cansel Elçin, 1982 yılından itibaren yaşantısına Fransa’da devam etti. Fransa’nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent’de Gerard Depardieu, Sophie Marceau, Isabel Adjani gibi ünlü isimlerden ders alan ve Audrey Tautou’yla aynı sınıfta okuyarak okulunu dereceyle bitirmiş ve daha sonra da sinema ve tiyatro dersleri almaya devam etmişti. Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili isimli dizilerle kariyerini pekiştiren Cansel Elçin, son dönemde büyük beğeniyle izlenen ve Tuğba Büyüküstün ile başrolü paylaştığı ‘Gönülçelen’ dizisiyle ayrı bir hayran kitlesine sahip olmuştu.
Son olarak Özhan Eren'in yönettiği 120 adlı sinema filminde "Süleyman Teğmen" olarak karşımıza çıkan oyuncunun; yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenmesinin yanında, birkaç sürpriz rolle de karşımıza çıktığı sinema filmi ‘Kampüste Çıplak Ayaklar' Ekim 2009'da gösterime girmiştir.
2010'da da Gönülçelen adlı televizyon dizisi ile karşımıza çıkan oyuncu ayrıca Sertap Erener'in Bir Damla Gözlerimde adlı şarkısının klibinde de oynamıştır. 4 Şubat 2011'de gösterime giren Aşk Tesadüfleri Sever filminde konuk oyuncu olarak yer almıştır.
Editör: Haber Merkezi