Ödemiş Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Engelsiz Kahve önündeki sokakta düzenlenen “Sanat Sokağı”na Ödemişliler büyük ilgi gösterdi.
Ramazan’ın ilk akşamında, Ödemiş Fotoğraf Gönüllüleri tarafından hazırlanan ‘Birgi’ konulu fotoğraf sergisi açıldı. 7 Ağustos Pazar gününe kadar açık kalacak olan sergide, 29 fotoğrafçı tarafından çekilen 58 fotoğraf sergilendi.
Sanat Sokağı’nda, Ödemiş Belediyesi Kadın El Sanatları ve Takı Tasarım kursiyerlerinin sergileri de yer aldı. Bayanların hünerli elleriyle hazırlanan oyalar, özellikle hanımlar tarafından büyük beğeni topladı.
Etkinlikler kapsamında, uzun yıllardır Günlüce köyünde baba mesleğini devam ettiren Şükrü Ulusu tarafından canlı olarak çömlek yapımı gerçekleşti. Yetişkinler kadar çocuklarında ilgisini çeken Şükrü Ulusu, yapmış olduğu bardak, testi, vazo gibi objeleri daha sonra satışa sundu.
Engelsiz Kahve önünden başlayarak sokak boyunca devam eden etkinliklerde vatandaşlar, Engelsiz Kahve’de dinlenerek Taner Sevgel ve Özgür Can tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkı ve türkülere eşlik etti.
Sanat Sokağı’nda yapılacak olan etkinliklerin, her akşam saat 21.30’dan itibaren Ramazan boyunca devam edeceği bildirildi.
Editör: Haber Merkezi