Haber: Dilek Ayvalı

Parçanın sözleri başarılı rapçinin kendisine aitken altyapısı Avro imzası taşıyor. Mix&mastering ise Caner Hepvarlık’ın ellerinden çıktı. “Yasak Aşk” Alfa Müzik Yapım etiketiyle sevenlerine ulaştı.

Genç rapçi Hakan Akhanlı, geçtiğimiz günlerde “Yasak Aşk” adlı ikinci şarkısını sevenlerinin huzuruna sundu. Parçanın sözleri başarılı rapçinin kendisine aitken altyapısı Avro imzası taşıyor. Mix&mastering ise Caner Hepvarlık’ın ellerinden çıktı. “Yasak Aşk” Alfa Müzik Yapım etiketiyle sevenlerine ulaştı. Şarkı rapçinin hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulurken listelerde de büyük başarı elde etti. Deezer Yerli-Yabancı Haftanın Yenileri Listesi’ne 3’üncü sıradan girdi, Fizy En Yeniler Listesi’nde yer almakta ve Youtube Müzik Türkçe Trap Listesi’nde 7’inci sırada gücünü korumaktadır. “Yasak Aşk”ı Youtube, Fizy, Dezeer, Spotify ve Apple Music gibi platformlardan dinleyebilirsiniz.

Hakan Akhanlı’nın kendi ifadeleri ile özgeçmişi ise şöyle, “1991 yılında İzmir’de dünyaya geldim Müzikle tanışmam ilkokul çağlarında babamın bana aldığı küçük bir klavye ile başladı. Kendi imkânlarımla kurduğum bir home stüdyoda kendi kayıtlarımı alıyordum.  İstediğim şeyi yapmak benim hala vazgeçilmezimdir. 14-15 yaşlarında taşındığımız mahallede bir studio gördüm bir organizasyon şirketinin stüdyosuydu. Şirkete girip iş aradığımı söyledim ve işe başladım, bu sayede iş olmadığı her an stüdyodaydım. Yaşım ilerledikçe ve şirket de müziğe olan ilgim fark edildikçe daha farklı alanlarda kullanılmaya başladım. O dönemler gerçekleştirdiğim bir oluşum yapılanmasıyla İzmir’de bolca rapçi arkadaşla tanıştım. 20’li yaşlara yaklaştığımda bir radyoda program sunucusu olarak işe başladım. Eğlenceli geçiyordu vaktim sürekli stüdyodaydım reklam çekimleri organizasyonlar vs derken askerlik 15 ay. Bir es verdik. Döndüğümde her şey çok değişmişti. Gerçekten hayat yeni başlıyordu imkanlar müzikten uzaklaştırmış içimdeki alevi köze çevirmişti. Ağır bir trafik kazası geçirdim. İyileştim çalıştım derken ne ara evlendim de bir oğlum oldu ve ayrıldık anlamadım. İşleri biraz rayına sokmuştum, eve bir stüdyo kurdum. Ama bu sefer öyle basit değil iyi olan her müziği dinleyip istediğim her tarzı üretebiliyorum şu anda.

Çalışmalarım devam ederken yolum Alfa Müzik Yapım Şirketiyle kesişti. Çok destek oldular. Yasak Aşk’ın başarısı ve listelerdeki yerinde çok emekleri var. Başta aynı zamanda şarkının mix mastering işlemlerini de yapan Caner Hepvarlik olmak üzere şirket bünyesindeki herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Şarkı bir haftada 35 bin izlenmeye yaklaştı. Deezer Türkiye -yerli yabancı haftanın yenileri listesine 3. sırada girdi. Yine Deezer Türkiye ayın en favorileri listesinde top 40’ta. Fizy ana sayfa sıcak sıcak listesinde gösterime girdi. Aynı zamanda şuan da fizy en yeniler listesinde yer almakta. Youtube Music günlük güneşlik Türkçe trap listesine ilk 5 den girdik şuan 6. sıradayız.”

Editör: Haber Merkezi