HABER: DİLEK AYVALI

Efes Selçuk, Türkiye’nin en büyük festivali Gezgin Fest İzmir’e ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 5. kez düzenlenen festival için Pamucak Sahili’nde Türkiye’nin en büyük sahnesi kuruldu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce müziksever Kurtalan Ekspres’ten Selda Bağcan’a,  Boney M’den Duman’a kadar 40’tan fazla ünlü sanatçı ve grubunu dinlemek için Pamucak Sahili’ni doldurdu.

BİNLERCE GEZGİN PAMUCAK’A AKIN ETTİ

“Senin Festivalin” sloganıyla bu yıl 5. kez düzenlenen Gezgin Fest İzmir için on binlerce gezgin müziksever Efes Selçuk’a ulaştı. 18 Ağustos’a kadar sürecek olan festival kapsamında Türkiye’nin her yerinden gelen müzikseverler muhteşem performansları dinlemenin yanı sıra Pamucak Sahili’nde kampa da girdiler. Festivalin ilk gününden itibaren Efes Selçuk’a akın eden müzik severler Pamucak Sahili’nde görülmemiş bir kalabalık oluşturdu.

SELÇUK’UN FAHRİ HEMŞEHRİSİ HAYKO SAHNEDE

Gezgin Fest İzmir’in ilk gününde Haluk Levent Konseri’nde festival coşkusunu binlerce müzikseverle birlikte yaşayan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Türkiye’nin en görkemli festivaline ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yol açıktı. Yola çıktınız. İyi ki geldiniz, hoşgeldiniz. Efes Selçuk’a insan seli akacak demiştik. Bu sözümüzü tutma yolunda Gezgin Fest İzmir önemli bir adım. Ve bu adımın devamı gelecek. Efes Selçuk kültür ve sanatın önemli duraklarından biri olurken; kentimizin esnafı da, halkı da bundan önemli kazanımlar elde edecek. Gezgin gençler Efes Selçuk’a hoşgeldiniz” dedi.

Başkan Sengel’in Efes Selçuk adına önemli bir adım olarak nitelendirdiği Gezgin Fest’in ikinci gününde (16 Ağustos Cuma) Efes Selçuk’un fahri hemşehrisi Hayko Cepkin de sahne alacak.

Festival için İZBAN ve Efes Selçuk minibüsleri ile ilçeye gelen yüzlerce genç müzik sever, Pamucak minibüsleri ile festival alanına rahat bir şekilde ulaşım sağladılar. Türkiye’nin en büyük festivali Gezgin Fest İzmir ile ilgili ayrıntılı bilgi ve festival programı için www. gezginfest.com ve www.biletino.com adreslerinden bilgi alınabilir.

Editör: Haber Merkezi