Haber: Dilek Ayvalı

Tire’nin yeşilliği ve doğası ile meşhur Kaplan Mahallesindeki ünlü Çam Restoran, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesileyle Tire’deki basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırladı.

Restoran Sahibi Öcal Okay ve Yönetici Canan Tekkurşun tarafından ağırlanan Gazeteciler Eşsiz doğa manzarası ve birbirinden özel lezzetleriyle adını tüm Türkiye’ye duyuran Çam Restoran’ın tadını çıkardı. Programın başında küçük bir konuşma yapan İşletme Sahibi Öcal Okay, Gazetecilerin toplumdaki öneminden ve günümüzde yaşadığı sıkıntılardan bahsetti. Tire’nin tanıtımı noktasında gazetecilere çok büyük işler düştüğünü hatırlatan Okay, bu konuda kendi üstüne düşenleri de yapacağının altını çizdi. Gecenin onur konuğu ise Tireli Araştırmacı Yazar Munis Armağan oldu.

Anadolu Ajansı Muhabiri ve Yerel Güç Gazetesi Haber Müdürü Dilek Ayvalı, Yerel Güç Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dilek Özdemir, Büyük Tire Gazetesi muhabirleri Aykut Karataş ve Zübeyir Tabak, Haber Tire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, İHA Tire Muhabiri Fatih Şaşmaz ve Ege Medya Yöneticisi Necmi Tuğrul ile Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı ve Araştırmacı Yazar A. Munis Armağan katıldı.

Editör: Haber Merkezi