Bayındır’ın doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtmak, vatandaşlara fotoğrafçılığı sevdirmek amacıyla kurulan Bayındır Fotoğraf Topluluğu, Tireli fotoğraf sanatçısı Mehmet Arslan’ın ‘41 kere, 41 kare’ adlı kişisel fotoğraf sergi açılışına katıldı.
Tire İstasyon Hangar Düğün Salonu’nda yapılan sergi açılışına Tireli fotoğraf sanatçıları ve fotoğraf severler katıldı. Sergide; 41.senesine dolduran Mehmet Arslan’ın Tire ile ilgili fotoğrafçılık hayatında çektiği 41 tane fotoğraf karesi sergilendi. Bayındır Fotoğraf Topluluğu üyeleri Serhan Adıgüzel ve Aytun Dirlik fotoğraf sanatçısı Mehmet Arslan’a çiçek takdim ettiler. Fotoğraf sanatçısı Mehmet Arslan Bayındır Fotoğraf Topluluğu’nun sergi açılışına katılmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Arslan, “Güzel ilçemiz Bayındır’da sergi açılışımıza katılan gençlerimizin fotoğrafçılık alanındaki çalışmalarını kutluyorum. Bayındır Fotoğraf Topluluğu’nun Bayındır’da çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum, takipçileri olacağım” dedi.
Topluluğun kurucularından olan Serhan Adıgüzel, Bayındır Fotoğraf Topluluğu olarak Mehmet Arslan hocamızı takip ediyoruz. Ondan fotoğrafçılık konusunda çok şey öğreniyoruz. Kendisi çektiği fotoğraflarla Tire’de ve Küçük Menderes Ovası’nda fotoğrafçılığın yaygınlaşmasını ve fotoğrafçılığa farklı bir boyut kazandırılmasını sağlamıştır” ifadelerinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi