HABER:DİLEK AYVALI

Tire Melehat Aksoy İlkokulu öğrencisi Zeynep Kılınç (8) hayalindeki kütüphane için Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'a mektup yazdı.

Mektubu okuyan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Zeynep Kılınç ve ailesini misafir etti. Başkan Duran, Kütüphaneler Haftasında misafir ettiği minik öğrenciye Tireli yazarların yazdığı çocuk kitaplarını hediye etti.

En büyük isteğinin yazar olmak olduğunu ifade eden minik öğrenci Kılınç, mektubunda da yazdığı gibi kütüphanelerde daha çok çocuk kitabı olmasını istedi.

Zeynep başta olmak üzere tüm çocukların hayalini gerçekleştirmek için çalışmalarına devam edeceğini belirten Başkan Duran "Hayalindeki kütüphaneyi bizlere yazdığı mektupla aktaran minik dostumuz Zeynep Kılınç 'ı "Kütüphaneler Haftasında" misafir edip, Tireli yazarlarımızın çocuk kitaplarını hediye ettik. Gözlerindeki umut, içindeki okuma aşkı ve her daim yeni bir şeyleri öğrenme hevesine hayran kaldık. Minik dostumuza, onu yetiştiren Kılınç Ailesine ve değerli öğretmenine çok teşekkür ediyoruz. "dedi.

Editör: Haber Merkezi