HABER:SEÇİL GEZİCİ

Zerdalice’nin açılışı Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Eski Belediye Başkanı Münir Bezmez, Gıda Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Hülya Çavuş, Belediye Meclis Üyesi Nazan Dönmez, Belediye Meclis Üyesi şevket Hasırcı,  CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü ve Zerdali ailesinin akrabaları ile arkadaşları katıldı.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Eriş, böyle bir mekan kazandırdığı için Ülkü Zerdaliyi tebrik ederek hayırlı olmasını diledi.

Ödemiş Ulus Meydanında yer alan Zerdali’de geçmişin izleri yer alıyor. Her köşesini özenle hazırlayan Ülkü Zerdali Ödemiş’te Ödemiş Kadın, Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Başkanlığı yaptı. Daha önce Zerdali El Sanatları Evi açan, Ödemiş İpeği, el sanatları ile ilgili birçok çalışma yaparak Ödemiş’in adını duyuran, antikaya olan düşkünlüğü, yapmış olduğu pestil ve sunumları ile tanınmış biri olan Zerdali, uzun süredir marifetlerini sergilemek için bir mekan açmak istiyordu. Bu hayalini gerçekleştiren Ülkü Zerdali, Zerdalice’de yemekleri ve ikramlıklarını kendi ve ekibi ile birlikte özenle yaparak müşterilerine sunacak.

Editör: Haber Merkezi