Lemon Flower Tur otobüsü ile sabah yola çıkan 2/G Sınıfı öğrencileri, veliler ve öğretmenleri eğlenceli vakitler geçirdiler.

Öğrenci velilerinden Satı Arslan yaptığı açıklamada, “ Keyifli bir yolculuğun ardından Çiğli Sasalı'daki İzmir  Doğal Yaşam parkına geldik. Bu güzel doğal yaşam parkı 425 bin metrekare alan üzerinde 134 tür 2700'den fazla hayvan ve 250'den fazla bitki türünü bünyesinde barındırıyor. Bu doğal yaşam parkında bulunan hayvanları şaşkınlıkla seyrettik. Ve daha sonra arabamıza binerek yolda öğlen yemek molasının ardından Westpark'a gittik. Yapımının 2018 yılıın ilk çeyreğinde başladığını öğrendiğimiz Funtastic Aquariums İzmir'in toplam su hacminin 2 Milyon litreden fazla ana tank içerisinde akvaryum tüneli varmış ve bu tünel Türkiye'nin ilk ve tek yerinden başlayan tünelmiş, siren kayalıklarında köpek balığı laboratuvarı, paskalya adasının gizemli geleneklerinden korsan balıklarına, asya nehirlerinden kutuplara kadar uzanan ilham ve keşif dolu bir gezi deneyimi yaşadık. Sınıf Öğretmenimiz Sabiha Uysal'a sınıf annesi Özden Pınarbaşına, Arzu Bayraktara teşekkür ederiz" dedi

UYSAL,"PANDEMİ SONRASI BU GEZİ ANNEMİZE VE ÇOCUKLARIMIZA NEFES ALDIRDI"

Sınıf Öğretmeni Sabiha Uysal, " Pandemi etkilerinin azaldığı bu dönemde çocuklarımın sosyalleşmesi ve velilerimizin kaynaşması için güzel bir fırsat oldu. Çocuklarımız güzel havanın tadını çıkardılar. Öğrencilerimle yoğun tempolu bir eğitim öğretim dönemi geçirdik onlara bir gezi sözüm vardı. Anlık gelişen bir sürpriz oldu. Çocuklar çok eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiler.

İşin en özel ve güzel yanı da onların mutluluğuna şahit olmak. Annelerimizde bu vesileyle kaynaşmış oldular. Evlere kapandığımız zorlu günlerden sonra bu gezi hem annelerimize hem de çocuklara nefes aldırdı. Gezimize katılan velilerime çok teşekkür ediyorum.Öğrencilerimin  okul dışında da sosyalleşmesini ve kaliteli zamanlar geçirmesini sağlayan bu tarzlardaki etkinlikler velilerin de hoşuna gidiyor. Keyifle ve eğlenceyle geçen bu gezimizi düzenlediğimiz Lemon Tour Flower Toura güler yüzlerine ve sabırlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi