Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın 12 Haziran genel seçimleri öncesinde söz verdiği yol çalışmaları etaplar halinde devam ediyor. Bu kapsamda Kiraz-Kaymakçı-Ödemiş-Bayındır çalışmaları Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı beldesinde başladı. Bölünmüş yol ve genişletme çalışmaları Kaymakçı beldesinde AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, İlçe Teşkilat Başkanı Kadir Kaçar ve İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Aydın’ın katılımıyla kurban kesilerek başladı.
Bu çalışmalarla birlikte Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kaymakçı-Kiraz bölünmüş yol çalışmalarının başlangıç noktası da eriği, baklası, bezelyesiyle meşhur Kaymakçı beldesi oldu. Son yıllarda Kiraz ve Ödemiş arasındaki trafikte geçiş noktası olan ticari ve sosyal yaşam nedeniyle trafiğin aşırı derecede yoğunlaşmaya başladığı beldede çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Halil Güler, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın her zamanki gibi yine sözünde durduğunu belirtti.
Güler, “Yol çalışmalarına başlandı. Trafiğin son yıllarda aşırı yoğun olarak seyrettiği bu mesafeler arasında trafik rahatlayacak. Burada trafik akışı çok yoğun. Buradan tüm sürücülerimize çağrım var dikkat edin, trafik levhalarına ve kurallarına uyalım.
Bu zamana kadar beldemiz adına yapılan çalışmalarda bizlere destek veren, başta Sayın Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem ve AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim’e tüm Kaymakçılı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum, tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
ALİ HADİM, “HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Çalışmaların başladığı Kaymakçı beldesini ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ise AK Parti hükümetinin verdiği sözleri tek tek yerine getirdiğini ifade etti.
Hadim, “Küçük Menderes Havzası yıllardır görmediği ilgiyi hükümetimiz döneminde gördü ve görmeye de devam edecektir. Bakanlarımızın ve milletvekillerimizin söylediklerinin arkasında durduklarını yaptıkları hizmetlerle görüyoruz. Ödemiş İlçe Teşkilatı olarak amacımız getirebileceğimiz kadar hizmet getirmektir, böyle de devam edecektir. Bize her zaman desteklerini sunan Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Yol çalışmalarının dışında Küçük Menderes Havzası’nda baraj inşaatlarının da devam ettiğini söyleyen Hadim, “Dünyanın bu en verimli topraklarında çiftçimizin su sıkıntısı çekmemesi adına barajlarımı yapılıyor. Beydağ Barajı’nı kazandırdık, sulama kanalları devam ediyor. Ödemiş’e fen lisesi kazandırdık. İzmir merkez dışında ilk defa bir ilçede fen lisesi açıldı. Hastanemiz için tüm işlemler tamam yakında inşaatı başlayacak ve bunların yanında sayamadığımız birçok hizmetle Ödemiş halkının hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi