YENİSİAD, EMNİYET TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
 
YENİSİAD Tire Temsilcileri Yavuz Keseli, Bekir Keseli, İlhan Ağat, Gökçe Ok ve Said Keseli, Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle Tire Emniyet Teşkilatını ziyaret ettiler. Emniyet Müdürü Vedat Ahi ve Müdür Yardımcısı Hasan Tuğan’a teşkilat mensupları ve şahıslarına atfen çiçek takdim eden heyet, başarılı çalışmalarından dolayı emniyet teşkilatını tebrik etti.
157 teşkilat mensubu ile Tire’nin huzur ve asayişini sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyleyen Vedat Ahi, vatandaşların da bu sürece katkı koymak için çaba gösterdiklerine dikkat çekerek, “Tire, güzel bir kent. Kentimizin yaşanabilir, huzurlu ortamını korumak için görevli arkadaşlarımız gece gündüz büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Vatandaşlarımız da oldukça iyi niyetli. Karşılıklı diyalog içerisinde bu ortamı korumaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü münasebetiyle yaptığınız nazik ziyaretiniz için de sizlere teşekkür ediyorum” söylemlerinde bulundu.

YENİSİAD Derneği adına da teşekkür eden Tire Sorumlusu Yavuz Keseli, “Emniyet mensubu arkadaşlarımız, hepimizin huzuru için önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Hepinizi başarılı, özverili çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.