Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in göreve gelmesinin ardından çok sayıda müteahhit, taşeron olarak iş yapmaya başladıktan sonra ortaya bu görüntüler çıktı. Bakıma ihtiyacı olan Yeni Mahalle Türkistan Caddesi’nin İzmir yoluna yakın olan birinci bölümü müteahhitler tarafından yeniden yapıldı. Izgaraların yapıldığı ve kilitli parke taşının döşendiği yol güzel bir görünüme büründü. Ancak kısa bir süre sonra ızgara ile parke taşı arasına dökülen beton mesafesi yeterli kalınlıkta olmayınca ızgaralar yükü kaldıramadı ve beton çok kısa sürede çatladı, ızgaralar göçtü.
IZGARA KANALLARI 2. KEZ YAPILIYOR
Göçen ızgaralar nedeni ile yol kullanılamaz hale gelince belediye ızgara kenarındaki parke taşlarını söktü yeniden beton dökülmeye başlandı. Beton kalınlığı yeterli olmayınca bu kez de yolun geri kalanındaki sağlam duran ızgara kenarındaki parke taşları da tedbir olarak söküldü beton kaideler kırıldı.
MADEM BETON YETERSİZ YOL NASIL KABUL EDİLDİ
Sokakta oturan duyarlı vatandaşlar konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada göz göre incecik betonun döküldüğünü söyleyerek, “Bırakın arabayı, çocuklarımız bisikletle geçince bile beton çatladı. Bu nasıl işçiliktir. Bizim vergilerimizle müteahhitlikle ilgisi olmayan insanlara para mı kazandırılıyor” şeklinde belediyeye sitem ettiler.
Editör: Haber Merkezi